Beautyblender dupe!

Categoriën Tips & Tricks

Deze tip komt van de geweldige makeup artist en youtube guru gossmakeupartist. Een superleuke man met geweldige make-up video’s en tutorials, waar ik jullie al eerder over vertelde. Hij poste onlangs onderstaand filmpje met een goedkope dupe van de befaamde Beautyblender. Check it out!

De Beautyblender is een make-upspons in de vorm van een ei. Hij wordt vaak gebruikt door visagisten omdat hij geweldig blend en hij voor een flawless resultaat zorgt. De onderkant van het ‘ei’ is om foundation en/of blush mee aan te brengen, met het spitse puntje kun je preciezer werken en gemakkelijk concealer onder je ogen of langs je neusvleugels aanbrengen.

De Beautyblender (zonder cleanser) kost bij Nederlandse webshops ongeveer €13,00 excl. verzendkosten. Deze Beautyblender dupe kost bij deze Britse webshop slechts £4,00 (ongeveer €4,50)! Er zijn verschillende verzendopties, de goedkoopste om naar Nederland te verzenden is £2,95 (ongeveer €3,50). Voor 8 euro ben je dan dus klaar. Wayne Goss, zoals gossmakeupartist in het echt heet, vindt deze dupe zelfs beter dan de echte Beautyblender omdat hij makkelijker vastpakt.

Ik ga deze Beautyblender dupe zeker bestellen bij deze webshop. Jullie kunnen dus over een paar weken een review hiervan verwachten.

Liefs, Laura

14 thoughts on “Beautyblender dupe!

  1. Ik heb deze ook al gezien, maar heb ook gehoord dat hij juist niet fijn zou zijn en de beautyblender veel beter werkt.

    Ik ben dan ook heel benieuwd naar jouw review ervan!

    1. Ja ik had hem al heel snel binnen! Hij is echt geweldig. Ik gebruik hem nu al zo lang dat het een gewoonte is geworden om hem te gebruiken en daardoor vergeet ik steeds een review te schrijven, haha. Ik zal een review inplannen voor volgende week :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.