The Body Shop: Body Butter Duo

Categoriën Huidverzorging

Ik hou van body butters. Ik heb er al heel wat geprobeerd, maar die van The Body Shop blijven mijn favoriet. Nu komt The Body Shop met nieuwe body butters: de Body Butter Duo’s.

Sommige delen van mijn lichaam, bijvoorbeeld mijn ellebogen, hielen en onderbenen, zijn wat droger dan andere delen. Alleen een body lotion daar aanbrengen is onvoldoende, omdat deze niet voedend genoeg is. Een lekkere body butter op mijn hele lichaam aanbrengen werkt helaas ook niet, want mijn bovenlichaam heeft die intensieve verzorging gewoon niet nodig en daar trekt een body butter dan ook niet goed in.

The Body Shop heeft nu iets geniaals bedacht, namelijk de Body Butter Duo’s: een body lotion en body butter in één pot! Zo simpel, waarom is er nooit iemand eerder op dit idee gekomen? Er zijn vier varianten: Floral Acai, Vanille, Macadamia en Sweet Pea. Ik heb de Macadamia variant en wat ruikt hij verrukkelijk! Ik blijf er maar aan ruiken! Als je van notengeuren houdt, is deze geur echt iets voor jou. The Body Shop heeft alle Body Butter Duo’s verrijkt met zes verschillende Community Fair Trade-ingrediënten: sheaboter, cacaoboter, bijenwas, soja-olie, paranotenolie en babassu-olie. Community Fair Trade wil zeggen dat de boeren die deze ingrediënten verbouwen een eerlijke prijs krijgen voor hun producten.

De lotion en boter worden gescheiden door een tussenstukje. Is het jullie ook al opgevallen dat dit zo het yin-yang teken vormt? Dit teken staat voor balans en dat ik precies wat deze Duo’s ook doen: je huid in balans brengen. Kijk, daar is over nagedacht! Een erg leuk detail vind ik.

De body lotion is iets dikker dan de gemiddelde body lotion, maar dit vind ik eigenlijk alleen maar fijn. De boter is lekker dik en trekt redelijk snel in op de droge plekken. Echt ideaal die Body Butter Duo’s. One pot fits all!

De Body Butter Duo’s bevatten 2 x 100 ml (dus 200 ml in totaal) en kosten €17,- per pot.

Liefs, Laura

17 thoughts on “The Body Shop: Body Butter Duo

  1. Als ik nog een keer bij TBS kom dan ga ik hem zeker aanschaffen, ik heb dat probleem dus ook. Veelal gebruik ik geen lotion, maar butters. Al is dit gewoon een goede combi voor inderdaad de delen van je lichaam die weer geen butter nodig hebben, maar die je wel verzorging wilt geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.