Het leed dat glitternagellak heet… (+ oplossing!)

Categoriën Nagels, Tips & Tricks

Glitternagellak. I love it, but I hate it. Glitternagellak is namelijk een ramp om te verwijderen. Wattenschijfjes die je kapot trekt omdat ze er aan blijven plakken, liters aceton die je nodig hebt om het enigzins te vergemakkelijken, schrobben tot je erbij neervalt… Nee, da’s niet echt een leuk karweitje. Maar wees gerust, redding is nabij. Ik heb nameljk dè manier voor jullie om glitternagellak gemakkelijk en snel te verwijderen.

Ik weet niet wie er op dit geniale idee is gekomen, maar ik wil diegene hartelijk bedanken want deze methode werkt perfect! Ik kwam hem meer dan een jaar geleden tegen op de blog van Suzanne en sindsdien verwijder ik glitternagellak op deze manier. Je hebt er alleen nagellak remover, wattenschijfjes en aluminumfolie voor nodig. Oh, en ik vind het ook wel fijn om daarna mijn nagelriemen in te smeren met een lekkere nagelriemenolie of -boter, want deze methode droogt je nagellriemen wel uit.

Knip het aluminiumfolie in stukjes, ongeveer 7 x 7 cm. Dit komt niet zo nauwkeurig, maar zorg ervoor dat de stukjes groot genoeg zijn zodat je ze om je vingers kunt wikkelen.

Drenk de wattenschijfjes in de nagellak remover en knip ze vervolgens in vieren. Leg een stukje op je nagel en wikkel daarna een stukje aluminiumfolie om je nagel. Laat dit ongeveer 5 minuten zitten en trek ze vervolgens eraf.

Tadaa: schone nagels! Nog even insmeren met een verzorgende olie of boter en klaar ben je.

Liefs, Laura

41 thoughts on “Het leed dat glitternagellak heet… (+ oplossing!)

 1. Wat een flauw commentaar, ik vind het namelijk wel een heel handige tip, ik kende hem nog niet :). Ik heb zelf ook de blauwe CG lak Skyscraper en wilde er gisteren mee lakken maar zag al direct op tegen het weghalen. Nu toch maar doen, en met jouw tip aan de slag :)

 2. Nou, ik vind het anders wel fijn dat iemand me dit laat herinneren. Wat een lekkere lompe reactie ook weer van iemand die zelf geen blog heeft.

  Niet van aantrekken, ik vond dit een heel fijn en handig artikel!

  1. Jij hebt nu zelf een behoorlijk lompe reactie geplaatst want wie zegt dat ik geen blog heb?! Dat weet jij helemaal niet! Dat ik er geen linkje onder zet betekent niet dat ik geen blog heb […]

   [Aangepast vanwege grof taalgebruik]

 3. Ik ken hem inderdaad ook, ik vind hem ook wel goed werken. Je hebt nu ook zo’n handige nagellakremover waar je je vinger in moet steken en dan draai je een paar keer en is je nagellak (als het goed is )er ook af :)

   1. Ja maar deze potjes werken wat minder goed met GLITTER nagellak! Dan is deze methode echt het best! Die potjes zijn een uitvinding voor “normale” nagellak! ;-)

 4. die 5 minuten is altijd te kort voor mij >.< ik moet het er toch echt minimaal 10 minuten op laten zitten, anders schrob ik mezelf nogsteeds kapot om alles er af te krijgen XD

  1. Yep, hier hetzelfde! Ik denk dat het er mee te maken heeft hoeveel laagjes lglitternagellak je hebt aangebracht?! Maar vooralsnog beter dan “boenen”! ;-)
   Sinds ik deze methode gebruik gebruik ik ook weer meer een glitter nagellakje! ;-)

 5. Zeer handige tip! Ik heb het inderdaad wel vaker gelezen, maar jij legt het wel fijn uit!

  En inderdaad, ik HOU van glitter, maar wanneer ik het eraf haal, HAAT ik het, haha.

  Bedank voor dit artikel!

 6. Goede tip! Ik kende hem nog niet maar ik draag ook nooit glitternagellak. Nou, niet vaak dan maar dat kleurtje is echt heel erg mooi!

 7. Wat ook handig is, is zijn de Essence peeling off base coat. Dit is een base coat die je laat drogen. Daarna de glitternagellak en ipv. een remover kun je de nagellak er nu gewoon afpellen! Super. Kost iets van 2,70 euro.

  1. Ja dat is inderdaad ook een goede oplossing voor glitter nagellak! Werkt super! Heb hem zelf ook en vergeet eigenlijk steeds dat ik hem heb! Thanks voor de reminder! ;-)

 8. het is echt een hele goede tip (voor iemand die geen leven heeft en heel de tijd wilt wachten) dus zet er meer tips op want als je deze nog niet kende ben je echt wel een freak
  oooww en p.s. die nagels van jou zijn zooo kort en lelijk ga naar een nagel stylisten en laat ze goed maken echt ze zijn niet om aan te zien maar toch bedankt nu weet ik zeker wat ik niet op mijn eigen site moet zetten die vol met tips staat voor van die dingen en niet schadelijk voor je nagels is!!!! ilse

  1. Ik snap beide reacties niet!!!!
   JE HOEFT NIET TE REAGEREN HOOR!!!!
   Het is geen verplichting! In jou geval lijkt het me slim om je tijd ergens anders in te steken dan in dit soort reacties! Lijkt wel alsof JIJ geen leven hebt!
   Lieve groetjes Mandy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.