Illamasqua Purity

Categoriën Nagels

Dit lakje van Illamasqua heet Purity. Ik nam hem mee op vakantie om hem daar voor het eerst te gebruiken en gelijk foto’s ervan te maken. I love it! Ik vond hem al gelijk mooi toen ik hem aanbracht op mijn nagels, maar na een paar dagen vond ik hem nog mooier dan in het begin. Ik werd namelijk steeds bruiner en dit lakje is nòg mooier op gebruinde/getinte handen!

Purity komt uit de Toxic Nature collectie van Illamasqua. Het is een licht/nude perzik kleurtje, pretty!. Hij heeft twee laagjes nodig om te dekken en droogt verbazingwekkend snel! Na zo’n 5 minuten was de lak helemaal droog, zonder topcoat. Hij lakt erg fijn en dat komt vooral doordat je de grote vierkante dop eraf kunt halen. Daaronder zit een kleine ronde dop, zoals ook bij lakjes van bijvoorbeeld Chanel. Deze ronde dop is veel makkelijker hanteerbaar, maar zo’n vierkante dop ziet er natuurlijk chiquer uit ;).

De lak bleef bij mij niet lang chipvrij, zo’n 2 à 3 dagen, maar dat komt voornamelijk doordat mijn nagels nu wat zwakker zijn dan normaal (omdat ik veel gezwommen heb etc.)

De nagellak is verkrijgbaar in de webshop van Illamasqua voor £13.50. Sinds kort verzendt Illamasqua ook naar Nederland, jeej! Je kunt betalen met een creditcard of via Paypal. De verzendkosten naar Nederland zijn £7.50.

Liefs, Laura

21 thoughts on “Illamasqua Purity

  1. Nu ben ik stiekem wel heel jaloers. Deze staat al sinds het verschijnen van toxic nature op mijn verlanglijst, maar je bent al 21 pond kwijt voor dit mooie lakje, das toch minstens 25 euro. Vrij veel vind ik voor 1 lakje, te veel. Op ebay enzo issie nog niet te vinden, dus ik blijf gewoon kwijlen over moooie swatches zoals deze hier van jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.