Strawberry Nails

Categoriën Nagels, Tutorial

Op de plaatjesverzamelsite We Heart It kwam ik deze foto tegen terwijl ik ondertussen zelf, geloof het of niet, aardbeitjes zat te eten. Ik wilde ook aardbeiennagels! Zo gezegd, zo gedaan. Deze nail art is supersimpel, superschattig én superleuk voor de zomer (die wat mij betreft toch echt wel eens mag beginnen).

Het enige dat je nodig hebt is een rode, groene en gele kleur nagellak, een dun kwastje en een satéprikker of dotting tool.

Breng eerst een laagje basecoat aan, zoadat de rode kleur niet in je nagels trekt. Vervolgens breng je een laagje (of twee) rode nagellak aan. Dit hoeft niet supernetjes bij je nagelriemen, want hier gaan we straks toch nog met groen overheen. Laat het even drogen.

Vervolgens maak je het kroontje met de groene kleur en een dun kwastje. Gewoon driehoekjes tekenen en in kleuren.

Tenslotte zet je hier een daar wat stipjes met de gele nagellak en een satéprikker of speciale nail art dotting tool. Een laagje topcoat erover en klaar!

I love strawberries! Omnomnom!

Ik heb al zo veel opmerkingen gehad over deze strawberry nails, dus ze zijn een echte eye catcher ;). En zoals je ziet ook nog eens supersimpel om te maken. Succes!

Liefs, Laura

27 thoughts on “Strawberry Nails

  1. Haha die laatste foto vind ik zo leuk! Ik heb het een tijd terug ook gedaan alleen bij mij waren de kroontjes mislukt. Misschien ga ik het wel nog een keertje proberen! Bij jou is het echt goed gelukt!

  2. Schattig!! Ik heb een tijdje geleden ook een aardbeien nailart tutorial gedaan, maar dan eigenlijk gewoon een aardbeitje op ‘n nagel en zo’n aarbeien bloempje d’r bij, maar verdorie zo had ik het nog niet bedacht zoals jij ‘t hebt gemaakt! LEUK!

  3. Superleuk! En echt heel makkelijk! Ik vind het alleen altijd leuker als het bijvoorbeeld op 1 vinger is gedaan per hand, en dan de rest gewoon de basiskleur rood, haha, maar dat is persoonlijk. Anders vind ik het zo druk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.