Trind Keratin Treatment

Categoriën Nagels, Nieuwe Collecties

The Perfect System van Trind is mijn holy grail op het gebied van nagelverzorging. Dit systeem heeft ervoor gezorgd dat mijn  nagels lang en sterk zijn geworden. Ge-wel-dig! Tijdens mijn vakantie had ik dit systeem niet meegenomen en door het vele zwemmen in chloorwater zijn mijn nagels weer zwakker en droger geworden. Ze splijten weer en breken sneller af. Tijd om ze weer goed en intensief te verzorgen dus. Deze keer ga ik dacht echter niet met The Perfect System van Trind doen, maar ik ga de nieuwe Keratin Treatment van Trind gebruiken. Ik ben zeer benieuwd of dit ook zo goed werkt! Lees verder voor meer info over de Keratin Treatment en voor before foto’s van mijn nagels op dit moment.

“De Trind Keratin Treatment bevat twee nagelverzorgingsproducten en is gebaseerd op het actieve ingrediënt Keratine. Dit nageleigen ingrediënt herstructureert de nagel en maakt deze weer sterk en gezond. De Trind Keratin Treatment kan als kuur gebruikt worden voor een periode van vier tot zes weken. Als de nagels weer gezond zijn, kun je vervolgens doorgaan met de producten uit het Trind Perfect System om de nagels in topconditie te houden.”

Nagels kunnen op allerlei manieren verzwakt of beschadigd raken, bijvoorbeeld door het gebruik van gel- of acryl nagels maar ook door ziekte en gebruik van medicijnen. Zelfs het volgen van een dieet kan gevolgen hebben voor de kwaliteit van de nagels.

 

De Trind Keratin Nail Restorer is een rijke balsam die de nagelplaat hydrateert en repareert. Daarnaast maakt het zwakke en gevoelige nagels sterker en biedt het ondersteuning bij het groeien. De Trind Nail Restorer is een lichte semitransparante vloeistof die dagelijks op de nagels aangebracht moet worden. Na het aanbrengen twee minuten laten intrekken en vervolgens kan de overgebleven vloeistof in de nagel gemasseerd worden. Om een goed resultaat te krijgen moet de Trind Nail Restorer minimaal vier weken achtereen gebruikt worden.

Om het verzorgende effect van de Nail Restorer vast te houden, heeft Trind de Keratin Nail Protector ontwikkeld. Dit is een beschermende coating die de nagels voedt en beschermt voor invloeden van buitenaf. Het kan tevens als basecoat gebruikt worden. Ook voor dit product geldt dat deze bij voorkeur in combinatie met de Trind Keratin Nail Restorer gebruikt moet worden omdat de werking en effectiviteit van de producten elkaar versterken.

De Trind Keratin Treatment kuur is als set vanaf deze zomer verkrijgbaar en kost €17,95 voor 2 x 9 ml. De producten van Trind zijn te koop bij de meeste winkels van de grote ketens: ETOS, DA en Douglas.

Zo zien mijn nagels er op dit moment uit. Zie je die droogtelijntjes en scheurtjes?

Om dit moment zien mijn nagels er zo uit: droog en zwak. En hoewel ze er niet zo slecht uit zien als voordat ik met The Perfect System begon, zijn ze wel degelijk niet meer zo mooi, sterk en gevoed als ze waren. Ze zijn welliswaar lang, maar dat zal niet lang meer duren want ze zijn zo droog dat ik er ‘laagjes’ af kan trekken, waardoor ze erg dun en lelijk worden. Ook is het witte randje lang niet meer zo wit als eerst. Ik ben benieuwd naar het resultaat over 4 weken en uiteraard is het resultaat dan ook hier te vinden op Beauty Addicts.

Liefs, Laura

12 thoughts on “Trind Keratin Treatment

  1. Ik ben erg benieuwd! Ik hoop dat je nagels snel opknappen :) Ik moet ook maar eens wat van Trind kopen, mijn nagels kunnen ook wel een opkikkertje gebruiken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.