Ooglook voor blauwe ogen

Categoriën Mijn Look, Ogen

Het leek me een leuk idee om ooglooks voor de meest voorkomende oogkleuren te maken: blauw, groen en bruin. Vandaag de eerste in deze serie van drie: een ooglook voor blauwe ogen.

Jullie weten misschien al wel dat ik niet zo van de ‘regeltjes’ ben, als in: je moet deze kleuren oogschaduw gebruiken als je die kleur ogen hebt. Ik vind gewoon dat alle kleuren kunnen bij alle oogkleuren. Ja, ook blauw bij blauwe ogen, ookal wordt dat vaak bestempeld als ‘not done’. Toch gebruik ik geen blauw voor deze ooglook, ik heb gekozen voor bruin en goudtinten. Dit vind ik zelf erg mooi bij blauwe ogen, hierdoor wordt de blauwe kleur nog intenser.

Ik heb van mezelf blauw/groen/grijze ogen. Het ligt aan de lichtinval en de oogmake-up ik op heb welke kleur overheerst. Om echt blauwe ogen te krijgen moest ik dus kleurlenzen gebruiken. De kleurlenzen die ik hier draag zijn van ColorVue. Het zijn zachte lenzen zonder sterkte. De lenzen indoen was nog een heel gepriegel, zeker als je net als ik nog nooit lenzen gedragen hebt. Uiteindelijk is het me dan toch gelukt. Ik denk dat je er na verloop van tijd wel handiger in wordt. De lenzen voel je gelukkig niet zitten. Ik was alweer vergeten dat ik ze in had, totdat iemand tegen mij zei: “wat is er met jouw ogen gebeurd?”. Ze kosten overigens €23,95 en zijn verkrijgbaar in verschillende varianten.

Als oogschaduw heb ik het trio paletje ‘Country Girl’ van Fresh Minerals gebruikt. Het gouden accent is MAC Crush Metal Pigments Stacked 2. De mascara is Max Factor False Lash Effect Fusion en de highlighter onder mijn wenkbrauw is Benefit Girl Meets Pearl.

Verder draag ik nog MAC Mineralize SPF 15 Foundation in NW20 en MAC cremeblend blush in Something Special. Op mijn lippen heb ik een Star Gloss van Lancôme aangebracht in de kleur 223.

Ik vind mezelf er een beetje freaky uitzien met die blauwe lenzen, haha. Misschien komt het ook doordat je mijn eigen oogkleur nog steeds een beetje kunt zien. Of het is gewoon wennen… Het was in ieder geval wel leuk om te ‘spelen’ met kleurlenzen! Binnenkort de ooglooks voor groene en bruine ogen. Die zullen trouwens wat meer kleur hebben dan deze natuurlijke (maar voor sommigen ook wat saaie) bruintinten ;).

Liefs, Laura

12 thoughts on “Ooglook voor blauwe ogen

  1. Oeh bij mij is het juist andersom… Ik heb een paar van die lenzen liggen in het bruin, maar heb donkerblauwe ogen! Ben benieuwd hoe dat eruit gaat zien ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.