Ooglook voor groene ogen

Categoriën Ogen

 

Al eerder postte ik deze look voor blauwe ogen en vandaag heb ik een look voor de groene ogen. Ik vind paars en roze altijd erg mooi staan bij groene ogen en hoefde dan ook niet lang na te denken welke kleuren ik zou gebruiken.

Ik heb wederom kleurlenzen van ColorVue gebruikt, deze keer in de kleur ‘3 tones green’. Toen in ze in had kwam ik er achter dat deze kleur wel heel erg op mijn eigen oogkleur lijkt, maar toch net iets groener is. Deze keer ging het in doen van de lenzen overigens al een stuk gemakkelijker! Oefening baart kunst zie je wel ;). De lenzen kosten €24,95 en zijn hier verkrijgbaar.

Voor de ooglook heb ik eerst GOSH Waterproof Eye Shadow in de kleur ‘love that violet’ aangebracht. Naast dat dit een hele mooie kleur paars is, zorgt deze creamy basis er ook voor dat de oogschaduws die ik er overheen heb aangebracht beter blijven zitten. In mijn binnenste ooghoek heb ik de lichtste kleur uit het NYX Hippie-chic paletje gebruikt en de paarse kleur uit dit zelfde paletje heb ik op het midden van mijn bewegend ooglid aangebracht. In de buitenste ooghoek en in de arcadeboog heb ik een combinatie van Fresh Minerals ‘Voilet’ en Catrice ‘The Voilent Voilet’ gebruikt. Al deze kleuren heb ik ook nog onder mijn oog aangebracht. Als highlighter onder mijn wenkbrauw heb ik Benefit Girl Meets Pearl gebruikt. Tenslotte nog een likje mascara (Benefit They’re Real) en klaar!

Liefs, Laura

15 thoughts on “Ooglook voor groene ogen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.