Vacanza sul Lago di Garda

Categoriën Personal

Buon giorno cari lettori,

Morgen vertrek ik voor een heerlijke vakantie naar het Gardameer in Italië. Ik ga samen met mijn vriend Rob iets langer dan een week aan dit prachtige meer vertoeven. We gaan met de auto en overnachten op de heenweg in Duitsland vlakbij de grens met Oostenrijk. Op de de terugweg rijden we waarschijnlijk in één keer door. We verblijven in een (op de foto’s te zien) mooi hotel, vlakbij het meer. Waarschijnlijk zullen we ook nog wel een dagje of twee ergens naartoe gaan, bijvoorbeeld Verona, om meer van het prachtige Italië te zien *kuch* en om te shoppen *kuch*.

Ik heb er onwijs veel zin in en ben echt toe aan vakantie. Vooral omdat we hier in Nederland nog maar weinig zon hebben gezien. Hopelijk is het daar beter! Misschien dat ik ook nog ga vloggen en hier op de site een verslagje post. Als jullie dat leuk vinden natuurlijk…

In de tussentijd verschijnen er hier op Beauty Addicts gewoon blogposts hoor! Ik heb geprobeerd om zo veel mogelijk vooruit te schrijven, maar helaas is het me niet gelukt om iedere dag een blogpost voor jullie klaar te hebben staan. Daarom heb ik besloten om om de dag een artikel te posten. Ik zal tijdens mijn vakantie vast wel een keer kijken of alles hier nog goed gaat, mijn mail checken en eventueel reageren op comments, maar dit kan dus iets langer duren dan normaal.

Ciao bellas, tot over anderhalve week!

Saluti e baci,

Laura

Liefs, Laura

9 thoughts on “Vacanza sul Lago di Garda

  1. Geniet ervan! Wij zijn 2 jaar geleden met de auto naar toscane gegaan en dat was een heerlijke vakantie. Prachtig weer! Wij zaten in montecatini therme en konden van daaruit heel goedkoop met de trein overal naartoe. Zo gingen we naar Pisa, Firenze en Lucca. Dus als er een treinstation in de buurt is is dat echt een tip.

  2. Toen ik nog jong was, gingen wij met gans de familie naar het lago di garda, nog altijd mijn favoriet ! Zoals sud tirol, mvg hubert

  3. Italië is prachtig !!! Zowel noord en zuid Italië, dit jaar was het Menorca….. ook zeer goed maar geen Italië,
    groetjes, hubert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.