Benefit They’re Real Mascara

Categoriën Ogen, Testjes

Sinds het begin van deze maand is de nieuwste mascara van Benefit verkrijgbaar bij Sephora: de They’re Real mascara. Hij zou moeten verlengen, liften, krullen en volume moeten geven. Ook zou hij lang blijven zitten, niet smudgen en geen ‘droge’ wimpers geven. Eigenlijk bijna alles wat ik van een mascara verlang, en dat is nogal een belofte! Tijd om deze mascara te testen.

Hierboven zie je de poster die voor de campagne rondom deze nieuwe mascara is ontwikkeld. Een rondborstige dame die “they’re real, honest” zegt. Volgens de leugendetector spreekt ze de waarheid, maar ze heeft het dan natuurlijk over haar wimpers die echt zijn. Dat in tegenstelling tot haar boobies.

De verpakking vind ik erg leuk, classy met een speelse opdruk. De mascara heeft een siliconen borsteltje. Met het puntje van de borstel kun je gemakkelijk bij de hele kleine haartjes in de binnenste ooghoek komen. Ook zorgt het puntje van de borstel voor krullende wimpers.

Voor

Na

Na

Ik ben erg enthousiast over deze mascara. Hij separeert, krult, verlengt en geeft volume. Ook blijft de mascara prima op zijn plek. Hij loopt niet uit, mijn wimpers zakken niet in halverwege de dag, en hij maakt mijn wimpers niet hard. I like! Enige minpuntje vind ik dat hij best snel klontert, vooral als je het puntje van de mascara iets te veel gebruikt. Op tijd stoppen met aanbrengen dus. Oh, en nog een minpuntje: de prijs. Want voor deze mascara betaal je €25,90 en da’s best veel vind ik.

Benefit They’re Real is één van mijn favoriete mascara’s geworden, maar of ik hem opnieuw zou kopen weet ik niet. Ja, ik vind hem erg goed, maar die prijs vind ik best hoog voor een product dat ik na 3 maanden weg kan/moet gooien. Ik moet er nog even over nadenken…

Liefs, Laura

14 thoughts on “Benefit They’re Real Mascara

  1. Jeetje wat heb je mooie lange wimpers :)
    En ik heb afgelopen week best lang staan twijfelen bij de They’re Real mascara maar heb ‘t uiteindelijk niet gedaan toen me iets wat Gossmakeupartist op z’n youtubekanaal vertelde te binnen schoot: De samenstelling van een mascara doet er weinig toe het borsteltje is eigenlijk het geheim. Het borsteltje zorgt er voor hoe je wimpers er door de mascara uit zien zeg maar. Door verschillende borstels met maar 1 mascara te gebruiken krijg je toch een andere look. En omdat ik dus al een mascara heb met zo’n dik rubberen borsteltje heb ik deze dus maar overgeslagen :)

    1. Daar ben ik het helemaal mee eens! Had het filmpje van gossmakeupartist ook gezien en ben ook van mening dat het borsteltje het meeste werk doet.

      1. Hihi fijn dat je ‘t ook hebt gezien, en grappig dat we er, tenminste ikzelf niet, nooit bij stil hebben gestaan dat het meeste werk eigenlijk door ‘t borsteltje komt. But it makes sense! Ik ben nog steeds stiekum gefascineerd door deze mascara maar ik denk dat ik ‘m niet zo gauw ga kopen omdat hij ook best prijzig is :S

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.