Illamasqua Cream Blusher: Sob

Categoriën Testjes

Nadat ik de MAC Cremeblend Blushes ontdekte, wilde ik meer crème blushes. Van het prachtige merk Illamasqua, dat sinds kort ook naar Nederland verzendt (hoera!), heb ik nu ook een crème blush in mijn bezit en wel in de schattige snoeproze kleur ‘Sob’.

Ik had al veel goeds gehoord over Illamasqua, maar toch had ik nog nooit iets van dit merk geprobeerd. Mede doordat ze tot voorkort nog niet naar Nederland verzendden, maar nu dus eindelijk wel! Deze blush is dan ook het eerste product dat ik probeerde van Illamasqua, maar zeker niet het laatste! De verpakking heeft een luxe uitstraling en de blush is gewoon van topkwaliteit. Geen wonder dat Illamasqua een merk is dat door veel makeup artists gebruikt wordt.

 

De blush bevat 4 gram product en da’s dus ietsje minder dan in een cremeblend blush van MAC. Hij heeft een hele lichte formule waardoor je hem gemakkelijk aan kunt brengen en op kunt bouwen. Ik denk dat ik deze blush nooit op krijg, want je hebt maar een klein beetje nodig voor een mooi resultaat. Overigens kun je deze Cream Blusher ook op je lippen gebruiken, zoals ik op onderstaande foto gedaan heb.

De barbieroze kleur zorgt voor een schattige look. Door het product ook op je lippen te gebruiken ben je snel en gemakkelijk klaar, en matcht het ook nog eens perfect.

De Cream Blusher van Illamasqua kost £16,50 (+/- €19,00) en is te koop in de webshop. Enne, er is nu ook Summer Sale, jeej!

Liefs, Laura

11 thoughts on “Illamasqua Cream Blusher: Sob

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.