Wist je dat 90% van je slechte adem afkomstig is van je tong? Je kunt je tanden poetsen zo vaak als je wil, flossen tot je erbij neervalt, maar die slechte adem komt toch echt grotendeels door de bacteriën op je tong! Om je tong goed te reinigen heb je een speciale tongreiniger of tongschraper nodig. De OraBrush is zo’n tongreiniger.

Achteraan op je tong kan een witgele aanslag zitten. Dat is helemaal niets raars of zo, bijna iedereen heeft het! Het is een gevolg van normale afscheiding uit de neusholte dat gaat stinken als het in contact komt met bacteriën in de mond.

Hoe gebruik je de OraBrush? Poets je tanden en spoel je mond met water of mondspoeling. Poets daarna zachtjes (!) je tong met de OraBrush om bacteriën en restjes los te maken en naar het oppervlak te brengen. Zorg dat je goed bij het achterste gedeelte van je tong komt, want hier zitten de meeste bacteriën. Adem goed in om kokhalzen te voorkomen. Als je klaar bent met het poetsen van je tong kun je het ‘afval’ van je tong halen. Dit doe je door de schraper (bovenaan de OraBrush) over je tong te halen. Het gaat het beste als je het handvat van de OraBrush iets naar boven kantelt. Wees niet verrast als er veel vanaf komt, zo zie je dat het werkt! Vervang je OraBrush gelijktijdig met je tandenborstel.

In onderstaand filmpje wordt op ludieke wijze gedemonstreerd hoe de OraBrush werkt. 

De Orabrush is te koop via de Nederlandse webshop en kost €8,99 per stuk + €2 verzendkosten.

Liefs, Laura

9 thoughts on “Orabrush

    1. Het werkt wel fijn. Hij haalt al het vuil weg. Het is eigenlijk een hele zachte tandenborstel en tongschraper in één. Ik gebruik hem niet iedere dag, maar een paar keer per week vind ik voldoende.

  1. Ik vind het een handig dingetje (denk ik, ik heb het nog niet geprobeerd uiteraard), maar ik denk dat je met een tandenborstel (natuurlijk niet die je ook voor het poetsen van je tanden gebruikt) ook prima je tong kan schrapen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.