Hermès Birkin Knock-off <15 euro!

Categoriën Accessoires

Ongeveer twee weken geleden bestelde ik deze Hermès Birkin look-a-like via Ebay, dankzij de lieve Willemijn die mij erop wees. Ik was al zo lang op zoek naar een betaalbare knock-off van deze tas, het liefst ook nog in leer, maar vond hem nergens. Toen ik deze variant zag bij deze verkoper, voor nog geen 15 euro inclusief verzendkosten (!), bestelde ik hem gelijk. Helaas geen echt leer, maar dat is ook onmogelijk voor 15 euro. Ik bestelde de bruine, maar hij is bij deze verkoper ook nog verkrijgbaar in het rood en zwart.

Het ‘riempje’ zit niet helemaal zoals het hoort, excuus ;)

Anderhalve week nadat ik hem had besteld was hij al binnen, supersnel voor Ebay! Hij is perfect want er past ook nog een A4 formaat in, dus hij kan mooi mee naar school. Toch zit er ook wel een groot nadeel aan deze tas. Allereerst is het een heel gedoe om de tas open te maken: slotje open maken, riempjes opzij, flap omhoog etc. Ik heb liever gewoon een rits die ik open moet maken en dat ik dan gelijk in mijn tas kan. Maar goed, dat je een paar handelingen moet doen is opzich geen ramp natuurlijk. Wat wel een probleem is, is het slotje. Toen ik namelijk mijn tas weer op slot had gedaan en hem even later weer open wilde maken met het blijgeleverde sleuteltje, kreeg ik het slotje met geen mogelijkheid meer open! Ik heb de hele tijd zitten prutsen met het sleuteltje, daarna met een paperclip en uiteindelijk kreeg ik hem met zo’n simpel dagboeksleuteltje weer open.

Waarschijnlijk is er gewoon iets mis met mijn slotje. Ik heb de verkoper gemaild om te vragen of die misschien weet hoe ik dit op kan lossen. Ik kan natuurlijk gewoon een ander slotje eraan hangen, maar aan de andere kant verwacht ik wel gewoon een goed werkend product van de verkoper, ook al was hij erg goedkoop. Natuurlijk geen hoge kwaliteit, anders had ik wel een echt lederen ergens anders gekocht. Ik heb inmiddels antwoord van de verkoper en ik krijg ter compensatie $3,50 (zo’n €2,00) terug. Daar ben ik maar mee akkoord gegaan, maar voorlopig doe ik mijn tas maar niet meer op slot voordat ik een ander slotje heb ;).

Liefs, Laura

25 thoughts on “Hermès Birkin Knock-off <15 euro!

  1. ik heb m ook daar besteld! Alleen ik vind die opening super ohandig. Als je even snel moet betalen, gaat dat niet lukken als je eerst helemaal je portemonnee moet bevrijden!

  2. ik zal nooit bij ebay kopen dan kan je beter bij my new bag kopen weet je zeker dat je kwaliteid heeft ik vind op ebay net als je op marktplaatst koopt zijn niet te vertrouwen

  3. Ik heb deze ook in het zwart, helaas gaat hij wel snel kapot. Ik heb hem nu een week, ook meegenomen naar school, niet met extreem zware boeken. Maar de hengels beginnen nu al los te gaan, ik durf hem nu niet meer mee te nemen, omdat ik bang ben dat er dadelijk een hengsel losschiet hahah

  4. YAY voor Birkin knock-off bags! Heb zelf deze kleur en de rode, geweldig! Was 28 euro inc kwijt en helemaal waard. de rose is vooral vet i.c.m. een leren jasje of zwarte blazer witte broek en mooie schoen :)

    Ik vind de tas zelf ook vrij groot, heerlijk voor school en om al mijn zooi in te stallen hihi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.