Nieuwe Primark Tas

Categoriën Accessoires

Onlangs liet ik jullie al mijn nieuwe sieraden zien die ik bij Primark geshopt heb, en ik vertelde toen ook dat ik daar een nieuwe tas gekocht heb. Met deze tas ben ik zó blij en daarom vond ik dat hij een aparte blogpost verdiende. En dit is hem dan. Ik vind hem geweldig <3.

Negen van de tien keer koop in één of meerdere tassen bij Primark. Letterlijk negen van de tien keer, want ik denk dat ik er nu zo’n tien keer geweest ben en slechts één keer heb ik geen tas gekocht. Jep, ik heb een echte tassentic. Ik koop niet vaak dure tassen, alleen als het echt een tas van goede kwaliteit is en een tijdloos model. Meestal koop ik goedkope tassen omdat ik weet dat ik binnen no time weer een andere geliefde tas heb. Toch denk ik dat deze goedkope tas echt een blijvertje is, mits hij niet al te snel stuk gaat.

Deze tas van Primark is van nepleer met krokodillenprint. Hij gaat gemakkelijk op slot, in tegenstelling tot mijn vorige aankoop. Hij is helaas iets te klein voor A4 formaat, dus hij gaat waarschijnlijk niet mee naar school. Hij is gemakkelijk te combineren, heeft mooie goudkleurige details en een chique trendy uitstraling.

De binnenvoering heeft een paarse luipaardprint met een telefoonzakje en ritsvakje.

Ik zag dat deze tas werd aangevuld op het rek en wist dat ik hem moest hebben. Ik nam hem mee, keek nog even bij de andere tassen en liep toen naar de kassa. Binnen die paar minuten was het hele rek waar deze tas hing leeg.

Ik weet helaas niet meer precies hoeveel hij kost, maar ik geloof ongeveer €13,00. En ze hadden nog zo veel meer leuke tassen bij Primark! Maar gelukkig heb ik me in kunnen houden en alleen deze tas meegenomen ;).

Liefs, Laura

23 thoughts on “Nieuwe Primark Tas

  1. Weet iemand welk merk deze tassen origineel maakte en zo? Probeer namelijk zon tas via internet te zoeken maar krijg alleen maar dat Birkinbag model..wil echt deze met dat clipje.. Thanks xoxo

  2. ik hou van die tassen en de primark
    maar hoe heet die tas eigenlijk

    ik hoop in de zomervakantie met 500 de primakr leeg tekunnen kopen 20 tassen 50 schoenen enzo
    loveit
    ben er nog nooit geweest maariedereen zegt meot je echt heen gana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.