Kom naar de Grazia PC Catwalk!

Categoriën Fashion

Op zondag 4 september 2011 vindt de vierde Grazia PC Catwalk plaats in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. De straat zal vanaf 13.30 uur in het teken staan van dé langste free seated front row catwalk van Nederland. Bekijk het filmpje om te zien hoe de Grazia PC Catwalk er vorig jaar aan toe ging en lees verder voor meer info over de editie van dit jaar.

De Grazia PC Catwalk biedt VIP’s, pers en publiek de kans om de herfst- en wintertrends van 2011/2012 te bewonderen. De nieuwste fashion- en accessoiretrends van grote modemerken als Prada en Dolce & Gabbana kunnen door iedereen van dichtbij worden bekeken dankzij de 320 meter lange catwalk. Tijdens de modeshow, die gepresenteerd zal worden door Stacey Rookhuizen, tonen maar liefst 100 modellen de nieuwste must-haves. Verder zal de X-factor sensatie Adlicious optreden. En jij kunt dit allemaal dus gratis bijwonen!

Aan het einde van de show reikt Grazia de ‘Street Style Hunter Award’ uit aan de best geklede bezoeker van de Grazia PC Catwalk. Zij wint een kledingcheque, een hair make-over van Wella Professionals en komt met een foto in Grazia.

Het programma:
12.00 Winkels open
12.00 Grazia Style Hunter Booths open
13.30 Grazia PC Catwalk by Wella Professionals
14.15 Street Style Hunter Award – Shopreme Award
14.30 Accessoiries shopping (check out the accessoiries guide in Grazia)

Ikzelf zal er die dag ook bij zijn, als één van de vijf Special VIP reporters. Via de Beauty Addicts Facebookpagina en de Facebookpagina van Grazia laat ik jullie de mooiste runwaylooks zien. Dus mocht je er niet bij kunnen zijn, dan kun je zo toch nog een beetje volgen. Trouwens, als mijn foto de meeste likes krijgt op de Facebookpagina van Grazia, dan mag ik een paar Louboutins uitzoeken in de PC! So you know what to do! ;)

Liefs, Laura

3 thoughts on “Kom naar de Grazia PC Catwalk!

  1. Leuk! Helaas is Amsterdam te ver weg voor mij en moet ik iedere zaterdag werken. Hopelijk kan ik er ooit nog eens bij zijn wat het zeg er super leuk uit :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.