I love my iPad

Categoriën Gadgets

Sinds kort hebben wij een nieuwe gadget hier in huis: een iPad 2. Deze iPad is niet van mij alleen, maar eigenlijk ‘van het hele gezin’. Hij mag dan ook -helaas- niet meegenomen worden naar een slaapkamer of naar school. Hij moet beneden blijven liggen in de woonkamer. Dat neemt niet weg dat ik erg blij ben met onze iPad. Sterker nog, ik ben er een beetje aan verslaafd geraakt.

Angry Birds!

De iPad 2 is een tablet computer en is 33 procent dunner en 15 procent lichter dan zijn voorganger, de iPad 1, waardoor hij nog prettiger aanvoelt. Ook is hij een stuk sneller, door de dual-core A5-chip. De batterij gaat zo’n 10 uur mee, daarna moet je hem weer opladen. De iPad 2 heeft twee camera’s voor FaceTime en HD-video-opnamen: een aan de voorkant en een aan de achterkant. Met de iPad kun je heel wat: internetten, e-mailen, films kijken, boeken lezen, spelletjes spelen en nog veel meer. Als je nog meer wil weten over de iPad en wat hij allemaal kan, neem dan even een kijkje op de site van Apple.

Beautyaddicts op de iPad

Ikzelf gebruik de iPad vooral om even snel iets op te zoeken en mijn mail te checken. Daarvoor is hij echt ideaal. Het is, naast mijn iPod die ik al járen heb, het enige Apple product hier in huis. Ik ben zeer tevreden over de gebruiksvriendelijkheid van Apple producten, alles werkt gewoon zoals het zou moeten, en denk dat het ook niet lang meer duurt voordat ik een MacBook of iMac aanschaf. Oke, alleen nog ‘even’ sparen…

Voor de iPad heb je ook allerlei accessoires. Zo hebben wij een case gekocht om de achterkant te beschermen tegen krassen. In het begin ben je misschien heel voorzichtig met zo’n ding, maar later wordt je wat makkelijker en ‘gooi’ je hem zo op tafel. Vandaar de case dus. Wij hebben gekozen voor een transparante, maar ze zijn er in allerlei kleuren en ook met diverse printjes.

Ook erg handig is de Smart Cover. Deze is er om het scherm te beschermen en je kunt hem ook gemakkelijk oprollen zodat je de iPad er tegenaan kunt zetten. Deze Smart Cover hebben wij nog niet, maar wellicht dat we die nog aanschaffen.

iProp

Een andere standaard voor de iPad, en ook voor andere tablets trouwens, is de iProp. De iProp kun je gemakkelijk instellen voor elke positie door het zachte kussentje. Zo kun je steeds de optimale ergonomische houding aannemen. Je kunt de hoek van het scherm zodanig instellen, dat de weerspiegeling door het licht minimaal is. De iProp heeft een antislipvoet voor extra grip op gladde oppervlakken. Hij is voorzien van een handvat, zodat je ‘m makkelijk kunt verplaatsen.

Hebben jullie ook een tablet computer? Of zou je er graag een willen?

Liefs, Laura

16 thoughts on “I love my iPad

  1. Ohh handig inderdaad. Zelf heb een ipod, maar bij ons is er iets niet goed met het internet. Dus meestal heb ik geen internet op mijn ipod, heel vervelend. Het is inderdaad super handig, om snel even je mail te bekijken etc.

  2. Leuk! Persoonlijk vind ik de iPad echt zo’n luxe-apparaatje. Totaal onnodig als je al een iPhone of MacBook hebt bijvoorbeeld, zoals in mijn geval haha.

    Ze beginnen me overigens wel steeds makkelijker/handiger te lijken dus wie weet ooit… Als ik nog geld teveel heb ;)

  3. Wij hebben er ook een en een apparaatje waardoor je draadloos vanaf de ipad muziek kan afspelen door de versterker in je kamer! dat is echt ideaal

  4. Ik heb sinds een maandje ook een iPad, heb ‘m zelf gekocht, dus is van mij, maar ben ‘m wel eens kwijt aan mijn vader,vriend of broertje, haha!

    Ik heb ‘m voor school gekocht, wilde eerst een mini laptop, maar dit is voor mij handiger, aangezien wij digitale boeken hebben, mijn iPad is ook gelijk een ereader, super handig!
    Veel plezier ermee! :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.