New phone: HTC ChaCha!

Categoriën Gadgets

 

Eindelijk heb ik een nieuwe telefoon: de HTC ChaCha! Ik was mijn oude telefoon zo zat, maar moest helaas nog een paar maanden wachten totdat ik mijn abo kon veranderen en een nieuwe telefoon uit kon zoeken. Toen kreeg ik opeens een mailtje van Grazia; of ik als Grazia Insider naar de Grazia PC Catwalk wilde komen om daar als Special VIP Reporter verslag te doen van de show. We zouden dan een HTC telefoon krijgen en moesten daarmee foto’s maken van de modellen op de catwalk. Deze foto’s kon je dan heel gemakkelijk posten op Facebook zodat de mensen die niet bij de show aanwezig konden zijn, er toch nog iets van mee konden krijgen. En ohja, je mocht de telefoon daarna ook mee naar huis nemen! Jullie begrijpen wel dat ik daar niet lang over na hoefde te denken.

Op de Facebookpagina van Grazia vind je al een hoop foto’s van de PC Catwalk, maar binnenkort zal hier op Beauty Addicts ook nog een apart verslagje te lezen zijn, met heel veel foto’s.

Terug naar de telefoon, waar ik echt onwijs blij mee ben. Het meest bijzondere aan de telefoon is de aparte Facebookknop. Hiermee kun je heel gemakkelijk een foto, video of wat je dan ook maar wil delen, met één druk op de knop op Facebook plaatsen.

Wat ik persoonlijk vooral erg fijn vind aan deze telefoon is de combinatie van een fysiek toetsenbord en touchscreen. Het toetsenbord typt erg fijn en met het touchscreen kun je gemakkelijk in- en uitzoomen en dingen selecteren. Ook heeft de telefoon een lichte ronding, waardoor hij gemakkelijk in de hand ligt.

De telefoon heeft twee camera’s: een 5 megapixel camera met autofocus en LED-flits en een VGA front-facing camera. Ook zit er Wi-fi op (erg handig nu ik nog een abo heb met internet), Bluetooth, een mp3-speler en fm-radio. Klik hier voor meer specificaties.

Natuurlijk zijn er voor deze smartphone ook verschillende apps te downloaden, zoals WhatsApp, Twitter, Youtube en nog veel meer. Jullie kunnen dus nog meer foto’s en previews verwachten via mijn Twitter en de Beauty Addicts Facebookpagina, want dat gaat nu met deze telefoon supersnel en gemakkelijk!

Liefs, Laura

11 thoughts on “New phone: HTC ChaCha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.