Gratis Kérastase Fusio-Dose behandeling!

Categoriën Haar

Kappersmerk Kérastase komt met een nieuwe behandeling, die volledig op maat wordt gemaakt naar de behoeftes van jouw haar: de Fusio-Dose treatment. Of je nu gekleurd, beschadigd, droog, zwak, dik, fijn of dun haar hebt: voor ieder haartype is er een Fusio-Dose treatment beschikbaar. Omdat Kérastase vind dat iedereen een Fusio-Dose behandeling zou moeten kunnen ervaren, hebben ze een leuke actie opgezet. Je kun nu namelijk gratis een Kérastase Fusio-Dose behandeling ondergaan! Yep, echt gratis. Lees verder voor meer informatie over deze leuke actie.

Ieder type haar heeft andere behoeften en dient met zorg te worden behandeld. Fusio-Dose bestaat uit 4 sterk geconcentreerde formules die voorzien in de basisbehoeften van het haar. Deze concentrés worden gecombineerd met een booster, welke antwoord geeft op de secundaire behoeften van het haar. Aan de hand van de professionele haardiagnose van de Kérastase advieskapper wordt een concentré met de passende booster gemengd om een gepersonaliseerde behandeling te bieden. Met Fusio-Dose biedt Kérastase 16 op maat gemaakte combinaties waarmee de kapper een specifieke treatment op maat kan creëren, afgestemd op de persoonlijke behoeften van je haar.

Kérastase wenst dat iedereen de Fusio-Dose behandeling kan ervaren. Wat moet je hiervoor doen? Heel simpel: scan bovenstaande QR-Code met je smartphone, vul je gegevens in en ontvang een voucher voor een gratis Fusio-Dose behandeling bij jouw Kérastase advieskapper. Heb je geen smartphone? Geen probleem, via deze link kun je de voucher ook aanvragen. Je kunt de voucher aanvragen tot 31 januari 2012. Tot 28 februari 2012 kun je hem inleveren bij de Kérastase kapper.

Wil je meer weten over Kérastase of de Fusio-Dose behandeling? Neem dan een kijkje op Kérastase.com. Op de website kun je ook een salon vinden bij jou in de buurt. Kérastase salons zitten door heel Nederland, in mijn woonplaats (Breda) zitten er maarliefst zeven! Ik ben erg benieuwd naar deze nieuwe behandeling en heb dan ook gelijk een voucher aangevraagd. Ga jij hem ook aanvragen?

Liefs, Laura

9 thoughts on “Gratis Kérastase Fusio-Dose behandeling!

 1. Leuk! Ik ben een Belg maar heb het toch proberen invullen… ik woon heel kort bij de NL grens dus hopelijk krijg ik ook gewoon de voucher :)

 2. Even een vraagje, wat hoort allemaal bij de gratis behandeling. Heb vandaag de behandeling gehad en moest eigenlijk gaan betalen voor het drogen van het haar. Omdat ik in vele berichten had gelezen, dat veel dames het haar toch geföhnt kregen, hebben ze het als nog vrijwillig gedroogd.Echt top natuurlijk, maar denk niet dat velen een verrassing willen hebben met een rekening achteraf. Het is echt geweldig, haar glanst meer en voelt zacht aan. De kapster zei, dat na 2 weken het uitgewerkt is. Daar zou een nieuwe behandeling € 10,50 kosten en incl. drogen +/- € 20,50

  1. Ik denk dat dat inderdaad per kapper verschilt. Bij mij was wassen + behandeling + föhnen allemaal gratis. Gewoon vooraf even vragen voor de zekerheid :)

 3. Is dit helemaal gratis? moet je dan niet ook bijvoorbeeld je haar laten knippen? Zou iemand even een mailtje kunnen sturen met antwoord (A)

  1. Hallo Suzanne,

   De behandeling is helemaal gratis, maar zoals je uit de antwoorden kunt lezen verschild het per kapper of het drogen erna wel of niet erbij hoort. Van te voren even vragen dus. Overigens vragen ze het wel hoor als je in de stoel zit of er ook geknipt moet worden.

 4. Ik heb het ook laten doen,haar werd gewassen,ze zei ik doe het voor gekleurd haar Kérastase Fusio-Dose behandeling erin,na 3 minuten werd het uitgespoeld.
  Voor knippen moest ik 26,50 betalen,duur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.