Benefit Radiant Skincare

Categoriën Huidverzorging

Zoals jullie misschien inmiddels wel weten, ben ik een grote fan van de producten van Benefit. Mijn hart maakte dan ook een sprongetje toen ik hoorde dat Benefit met een gezichtverzorgingslijn kwam. Vanaf begin deze maand ligt de Radiant Skincare lijn bij Sephora in de schappen. Deze huidverzorgingslijn belooft je huid te doen stralen als nooit te voren. De lijn richt zich op de normale tot gemengde en droge/vochtarme huid. Kijk mee naar foto’s van de prachtige verpakkingen en flacons, en lees mijn mening over alle producten. Ja zeker, ik heb ze allemaal al voor jullie getest!

Touwtje ronddraaien om hem open te maken, zo leuk!

Allereerst de verpakking: wow, echt geweldig. Het is net een cadeautje als je ze openmaakt, love it! Maar ja, eigenlijk ben ik niet anders gewend van Benefit ;). De Radiant Skincare lijn bestaat uit vier subcategorieën, met ieder een ander printje op de verpakking. Zo zie je gemakkelijk welke producten bijvoorbeeld tot de ‘cleanse’ categorie behoren. Alle producten ruiken lekker fris, het doet me een beetje aan de zee denken :). Ik heb even alle producten voor jullie op een rijtje gezet, inclusief de prijzen:

 • Cleanse
  – Remove It Eye Make-up Remover (€19,00)
  – Foamingly Clean Facial Wash (€19,00)
  – Refined Finish Facial Polish (€29,00)
 • Moisturize
  – Moisture Prep Toning Lotion (€29,00)
  – Triple Performing Facial Emulsion (€32,00)
  – Total Moisture Facial Cream (€32,00)
 • Eye
  – It’s Potent Eye Cream (€29,00)
 • Specialist
  – Ultra Radiance Facial Re-hydrating Mist (€26,00)

Om deze review niet te langdrading te maken, zal ik proberen zo snel mogelijk to the point te komen. Als je nog vragen hebt kun je die natuurlijk altijd stellen in de comments. Laat ik beginnen met de ‘cleanse’ producten.

De Remove It Eye Makeup Remover is gelijk mijn favoriete product uit de Skincare lijn. Hij is olievrij en laat dus geen vettig laagje achter. Hij voelt gewoon aan als een watertje en verwijdert mijn oogmake-up gemakkelijk. Voor waterproof mascara moet je wel iets harden ‘boenen’. Voor die €19 die je hiervoor betaalt krijg je wel 177 ml en da’s best veel voor een oogreiniger. En hoe leuk is trouwens de dop met kurkprint? 

De Foamingly Clean Facial Wash is ook al zo’n fijn product. Deze schuimende reinigingsgel maakt mijn huid ‘piepend’ schoon en droogt de huid niet uit. Wel zit er, net als bij de andere Skincare producten, best veel parfum in en dat ruik je. Wel een aangename geur hoor, maar niet zo prettig als je niet goed tegen parfum in verzorgingsproducten kunt. Ook dit product vind ik zijn geld (€19,00) absoluut waard, want je hebt maar een beetje nodig en doet er daarom erg lang mee.

Deze Refined Finish Facial Polish (€29,00) is een ruwe scrub voor het gezicht. De scrubdeeltjes zijn niet echt grof, maar het zijn er wel heel veel! Persoonlijk vind ik hem iets te ruw, ik heb liever een iets zachtere scrub. Hij werkt overigens wel goed dus als je van ruwe scrubs houdt is dit echt iets voor jou.

Op naar de volgende categorie: moisturize. Te beginnen met de Moisture Prep Toning Lotion (€29,00).

De toner/tonic gebruik je na je reinigingsproducten om je huid voor te bereiden op de crème. Ik vind hem oké, maar niet geweldig. Omdat de prijs wat aan de hoge kant is, zou ik hem niet opnieuw kopen.

De Triple Performing Facial Emulsion (€32,00) is een dagcrème en voor mij perfect voor de zomer! Mijn huid is dan wat vetter en deze olie-vrije dagcreme (met SPF!) voedt en hydrateert erg goed. Hij trekt ook best snel in. Ik had overigens aan één pompje bij lange na niet genoeg, ik moest zeker 3 tot 4 keer pompen.

De Total Moisture Facial Cream (€32,00) is veel te rijk voor mijn huid nu. Als jij een erg droge huid hebt, is dit wellicht iets voor jou. Misschien dat ik hem in de winter, als mijn huid droger is, wel kan gebruiken maar op dit moment is het niets voor mij.

It’s Potent Eye Cream (€29,00) is een basic oogcrème. Hij is fijn, maar ook behoorlijk prijzig voor een product dat niet echt heel veel doet. Hij maakt de huid onder de ogen zacht en gevoed, maar that’s it.

Tenslotte het enige product uit de ‘Specialist’ categorie: de Ultra Radiance Facial Re-hydrating Mist (€26,00). Een waterspray die je kunt gebruiken om je make-up te ‘setten’ maar ook lekker is om even te verfrissen. Ik vind het op MAC Fix+ lijken. Wel vind ik de prijs erg hoog, voor een product dat in mijn ogen gewoon een veredelde waterspray is.

De prijzen van de producten lijken in eerste instantie wat aan de hoge kant. Voor sommige producten is dat in mijn ogen ook echt het geval, zoals de Ultra Radiance Facial Re-hydrating Mist en de Moisture Prep Toning Lotion. Mijn favoriete producten en tevens ook aanraders zijn de Remove It Eye Makeup Remover, de Foamingly Clean Facial Wash en de Triple Performing Facial Emulsion. Deze zijn echt wel hun geld waard en je doet er best lang mee. En had ik al gezegd hoe ge-wel-dig de verpakkingen zijn?

Liefs, Laura

9 thoughts on “Benefit Radiant Skincare

 1. Geweldige verpakkingen! Jammer dat de producten aan de dure kant zijn, maar wat wil je hey.. alles ziet er al zo luxieus uit, en sommige van de producten zou ik zeker willen uitproberen.

 2. in een woord wauw mooie verpakking erg luxieuse uitstraling
  maar voor mij eigenlijk te duur
  zou zze graag willen uitproberen maar ja misschien ooit

  gr, patricia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.