Fotoverslag: Demak’up event

Categoriën Huidverzorging

Afgelopen zaterdag was ik samen met nog heel veel andere bloggers aanwezig bij het Demak’up event in Amsterdam. Het was allemaal heel geheimzinnig wat we konden verwachten, dus we waren allemaal heel erg benieuwd! Op Amsterdam CS had ik afgesproken met o.a. Josephine, Natascha, Soesja en Anna. Samen liepen we naar de locatie, de Supperclub. Lees verder voor een fotoverslag van het event!

Nieuwsgierige dames

De Supperclub

Lounge

Smoothies

Het event werd gepresenteerd door niemand minder dan Lieke van Lexmond. En oh my God, wat is ze leuk! Ze is spontaan, lief en zó mooi!

En dan nu waar het allemaal om draaide; Demak’up komt met nieuwe vloeibare reinigingsproducten: een reinigingsgel, milk en tonic. Deze producten zullen vanaf oktober verkrijgbaar zijn.

Wij mochten de producten als eerste testen en dat betekende: alle make-up eraf! Jep, daar ben je dan extra vroeg voor opgestaan ;). Gelukkig zouden we daarna opgemaakt worden door een visagist én op de foto worden gezet door een professionele fotograaf. De nieuwe reiningingsproducten waren zo op het eerste gezicht prima, ze verwijderden de make-up prima en mijn huid voelde na het reinigen heerlijk zacht. Alleen de reinigingsgel hadden we op het event nog niet kunnen testen (een beetje lastig met water enzo).

Er stonden zo’n tien visagisten voor ons klaar om ons na het reinigen weer een beetje te make-uppen. We kregen een hele naturelle look (zelfs voor mijn doen was het erg naturel), met enkel wat foundation, een klein beetje blush en een klein likje mascara. Foto door Natascha

 Daarna werden we nog op de foto gezet door een professionele fotograaf. Op de eerste foto moesten we een A4’tje met onze naam en blognaam vasthouden, zodat ze later wisten welke foto bij wie hoort ;). Zie hier mijn beautyshot.

Heel veel bloggers!

Lieke maakte met iedereen even een praatje. Superleuk! 

Met Lieke. Foto door Natascha

We moesten ook nog een vragenlijst invullen met vragen als “Ga je wel eens zonder make-up de deur uit?” en “Waar denk je aan bij Demak’up?”. Uit al deze ingevulde vragenlijsten werd één winnares getrokken die een jaar lang gratis Demak’up Liquid Range producten (de nieuwe lijn) kreeg. De gelukkige winnares was Anna!

Na afloop kregen we een goodiebag met daarin de drie nieuwe producten mee naar huis. 

Ik heb een erg leuke dag gehad. Het was vooral leuk om zo veel bloggers eens in het echt te ontmoeten. Het was eigenlijk een grote bloggers meeting! Over de nieuwe producten komt nog een aparte review. Ik had eigenlijk verwacht dat Demak’up met iets heel groots zou komen, iets van een verzorgingslijn of make-uplijn, omdat ze het zo groots hadden aangepakt, maar dat was dus niet zo. Een beetje een teleurstelling, maar de nieuwe producten zijn zo op het eerste gezicht wel fijn!

Liefs, Laura

18 thoughts on “Fotoverslag: Demak’up event

  1. Wat een superleuke foto’s en verslag. Je beautyshoot is prachtig! Grappig, ik was afgelopen zaterdag op een andere bloggersmeeting: met lifestyle en interieurbloggers op de woonbeurs. Ja Lieke is leuk he?! Mijn fave oud-collegaatje van GTST :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.