LUSH Summer Products

Categoriën Huidverzorging

We hebben de afgelopen maanden amper kunnen genieten van echt zomerweer. Maar niet getreurd, bij Lush weten ze heel goed hoe je de zomer in huis – of beter gezegd: in de badkamer – kunt halen. Met fruitige, frisse producten vol natuurlijke oliën en boters. Vandaag laat ik jullie graag kennis maken met enkele van deze producten. Lees verder voor meer info over de Summer Pudding zeep, The Olive Branche douchegel en A French Kiss Bubble Bar.

Deze Summer Pudding zeep is handgemaakt met vers fruit en heel veel etherische oliën. Hij ziet er niet alleen geweldig uit, maar is ook nog eens zacht en voedend voor je huid. Vol sappige zoete kersen. De gemalen amandelen scrubben je dode huidcellen weg. Summer Pudding kost €5,25 per 100g.

De naam van The Olive Branch komt van een liedje van Madeleine Peyroux, Dance Me to the End of Love. Mark vond dit een mooi nummer en wilde een douchegel maken die hem hetzelfde warme, comfortabele gevoel geeft als dit liedje. The Olive Branch heeft een warme, beetje Mediterraanse touch, met olijfolie om je huid te verzachten, wijnbladeren, zeezout en het verse sap van mandarijntjes. Wel even schudden voor gebruik, zodat de olijfolie goed wordt gemengd met de rest van de ingrediënten. De douchegel is erg waterig, wat zowel voor- als nadelen heeft. Een voordeel is dat je niet hard hoeft te knijpen in het flesje om product eruit te krijgen, iets wat soms best moeilijk gaat bij andere douchegels van LUSH. Een nadeel is dat hij zo van je hand druipt, dus het beste breng je hem aan op een spons. Hij schuimt lekker goed. The Olive Branch kost €6,95 voor een flesje van 100g.

A French Kiss Bubble Bar bevat een sensuele mix van lavendel, rozemarijn en tijm. Verkruimel ongeveer 1/3 van de Bubble Bar onder stromend water. Je kunt dus ongeveer drie keer met een Bubble Bar Slice doen. Volgens LUSH zorgt deze Bubble Bar voor een bad met extreem veel schuim en heerlijk geurend water. Dat laatste is zeker waar, maar om nou te zeggen dat ik een bad met extreem veel schuim kreeg: nee. En dat terwijl ik toch best een groot deel (ongeveer 1/3) van deze Bubble Bar gebruikt had. Natuurlijk kreeg ik wel wat schuim, maar dit was al snel weer verdwenen. Jammer, maar gelukkig ruikt deze Bubble Bar Slice wel erg lekker naar de lavendelvelden in Frankrijk. A French Kiss Bubble Bar kost €5,95 voor 100g.

Liefs, Laura

3 thoughts on “LUSH Summer Products

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.