Swatches China Glaze Metro: Uptown

Categoriën Nagels

De herfstcollectie van China Glaze heet Metro en bevat prachtige herfstkleurtjes. In de collectie zitten nagellakjes met verschillende finishes zoals crème, glitter en shimmer. De collectie bestaat uit twee onderdelen: uptown en downtown. Vandaag heb ik voor jullie de swatches van ‘uptown’ bestaande uit vijf crèmelakjes en één glitter topcoat.

Op bovenstaande foto zie je van links naar rechts: CG in the City, Urban Night, Traffic Jam, City Siren, Brownstone en Street Chic.

CG in the City is een prachtige glitter topcoat met paarse, bronzen en zilveren glitters.  Op deze foto draag ik maarliefst drie dikke lagen, om hem nog enigzins dekkend te maken, maar eigenlijk is dit lakje daar niet voor bedoelt. Hij is prachtig over andere lakjes heen, zoals je op de tweede foto ziet. Daar draag ik hem over Urban Night.

Urban-Night is een donkerpaarse crèmelak. Na één laagje is hij al vrij dekkend, maar met twee laagjes is hij net iets mooier.

Traffic Jam is een mooi frambozenroze kleurtje. Twee laagjes is voldoende om dekkend te zijn. Overigens vind ik deze kleur niet echt iets voor de herfst, maar hij is wel leuk!

City Siren is een mooie rode kleur. Ik vind hem niet echt speciaal, maar wel mooi. Ik heb hier twee laagjes aangebracht.

Brownstone is een prachtige terracotta kleur. Echt perfect voor de herfst! Ook van deze kleur heb ik twee laagjes aangebracht.

Tenslotte Street Chic. Deze warme taupe kleur heeft twee laagjes nodig om te dekken. De kleur gaat in mijn ogen iets meer richtig bruin dan taupe. Erg mooi door de warme ondertoon!

De droogtijd van de lakjes vond ik best snel; na zo’n 5 minuten was de lak droog. En wat glanzen deze crèmelakjes gigantisch! Ik zie mezelf iedere keer in de weerspiegeling, hihi. Mijn favorieten: CG in the City (by far!), Brownstone en Street Chic.

Welke vind jij het mooist?

Liefs, Laura

13 thoughts on “Swatches China Glaze Metro: Uptown

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.