Nieuwe essence nail art producten (sep. ’11)

Categoriën Nieuwe Collecties

Vanaf september 2011 zijn de nieuwe producten van de essence nail art collectie verkrijgbaar. De volgende producten worden aan het vast assortiment toegevoegd.

 

essence nail art cracking top coat (€1,79)
Ze zijn cool, stijlvol en horen eenvoudigweg bij de huidige trend look: cracked nails! Door de nieuwe kleuren van nail art cracking top coats van essence kun je nieuwe styling variaties maken. Gewoon over je basiskleur aanbrengen en zie hoe de lak binnen een paar seconden breekt. Twee nieuwe kleuren vullen het assortiment aan: blauw en zilver. In totaal zijn er nu vier kleuren.

essence nail art soft touch special effect topper (€1,79)
Dankzij de speciale textuur geeft deze topcoat je nagels een extreme “soft touch” die je gewoon móet voelen.

essence nail art freestyle & tip painter (€1,49)
De nail art freestyle & tip painter kleurt nageltips niet alleen in de allermooiste trendkleuren van het seizoen, maar versiert ze ook geheel in persoonlijke stijl. Dankzij het innovatieve, lange en fijne borsteltje is het zelfs mogelijk om de meest subtiele designs aan te brengen. Nu verkrijgbaar in twee nieuwe kleuren. In totaal zijn er dan acht kleuren.

essence shape & style 3in1 file (€2,29)
Helemaal nieuw in het assortiment is de 3in1 nagelvijl. Hij heeft de juiste grofheid voor elke stap: vijlen, gladmaken en polijsten. In speciale gebruiksvriendelijke vorm.

essence better than gel nails base sealer (€2,49)essence breidt haar collectie Studio nails – better than gel nails uit met twee nieuwe kleuren van de base sealer. Deze base coat voorziet nagels van een ideale basis voor kunstnagels en zorgt ervoor dat de verdere styling perfect én langhoudend is. Om de stylinglijn uit te breiden zullen in de herfst twee nieuwe kleuren verschijnen van de base sealer. Wit, voor een nóg intensere kleur en roze voor een natuurlijke French look.

essence sun club oil control paper (€1,99)
Ook de Sun Club lijn is vernieuwd, onder andere met dit speciale matterende papier dat overtollig talg absorbeert en glans verwijdert. In een oogwenk is je teint weer perfect gematteerd en ben je klaar om uit te gaan. Nu in een nieuwe verpakking.

essence sun club 100% splash-proof eye pencil (€1,49)
De perfecte partner voor de essence sun club 100% splash-proof mascara: geen uitlopende eyeliners meer met het nieuwe oogpenseel! De speciale formule is 100% waterproof en kan zeer precies worden aangebracht. Verkrijgbaar in diepzwart.

Ik ben erg nieuwsgierig naar de nieuwe crackling top coats, de speciale effect toppers en de tip painters! En jij?

Liefs, Laura

14 thoughts on “Nieuwe essence nail art producten (sep. ’11)

    1. Inderdaad, maar anders werd het wel een hele lange titel, haha :P En er komen nóg meer nieuwe producten van essence aan in een nieuw artikel!

  1. Ik heb de blauwe crackle topcoat, en hij cracklet niet al te geweldig. Ik heb ook de paarse-glitter tippainter en ik vind hem supermooi en fijn. Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar de base sealers en de soft touch topcoat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.