Ooglook voor bruine ogen

Categoriën Ogen

Deze look voor bruine ogen is de laatste in de serie van drie (klik hier en hier om de andere looks te bekijken). Ik heb bij deze look gekozen voor groen en goudtinten. Deze look is extra mooi als je bruin of getint bent en bruine ogen hebt, maar eigenlijk kan hij bij iedereen!

Ook voor deze look heb ik lenzen van ColorVue gebruikt, deze keer in een bruine kleur. Wat raar om mezelf met bruine ogen te zien! Maar ook best leuk eigenlijk, want ik merkte dat mijn ogen met deze look heel mooi uitkwamen. Toen ik de lenzen uit deed was het gelijk een stuk minder spectaculair, haha. Je ziet trouwens ook nog een beetje mijn eigen oogkleur, maar daar is niets aan te doen. Je moet natuurlijk ook nog wat kunnen zien als je pupillen groter worden wanneer het wat donkerder is! ;)

Deze look begon ik door Maybelline Cool Effect cream eyeschadow in Nougat op mijn bewegend ooglid aan te brengen als gouden basis. Daarna bracht ik een groen pigment aan van Fresh Minerals in de kleur Heart of Glass in het midden van mijn ooglid en deze heb ik iets feller aangezet aan de buitenkant. Ook onder mijn oog heb ik deze twee kleuren aangebracht. In de arcadeboog heb ik een bruine kleur uit het Fresh Minerals Country Girl palet aangebracht en uit ditzelfde palet heb ik ook nog een lichte kleur aangebracht onder mijn wenkbrauw. Tenslotte nog een likje mascara (Benefit They’re Real) en zwarte INGLOT eyeliner gel op de waterlijn.

Op mijn gezicht heb ik alleen MAC Dainty als blush aangebracht en een lipstick van Sephora in Glamour G05.

Liefs, Laura

10 thoughts on “Ooglook voor bruine ogen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.