Weight Watchers Part 2

Categoriën Personal

Een tijdje geleden vertelde ik jullie al over het eerste Nederlandse boek van Weight Watchers. Door dit boek raakte ik gemotiveerd om weer te beginnen met Weight Watchers. Weer? Ja zeker, want ik heb al eerder Weight Watchers gedaan en met veel succes. Toch zijn er in de jaren dat ik gestopt was met Weight Watchers weer wat kilo’s bijgekomen. Gelukkig niet veel (dat is zo fijn aan Weight Watchers: geen jojo-effect!), maar ik wil ze er wel graag weer af hebben. En als het even kan nog wat extra. Ik heb de knoop doorgehakt en ben sinds vorige week donderdag weer begonnen. En goed nieuws: er is al weer een kilo af, yes!

Mocht je willen weten hoe Weight Watchers werkt, lees dan even deze blogpost of neem een kijkje op de Weight Watchers website. Kort gezegd: alles wat je eet en drinkt heeft een puntenwaarde. Per dag mag je een bepaald aantal punten (afhankelijk van je gewicht, lengte, leeftijd etc.). Deze punten houd je bij in een dagboek. Ook heb je bij het nieuwe ProPoints systeem (wat ik nu doe, dit is ook helemaal nieuw voor mij) een aantal vrije punten. Deze kun je inzetten als je bijvoorbeeld iets extraas wil of een keer uit eten gaat. Je kunt er ook voor kiezen om ze niet (allemaal) te gebruiken, dan val je meer af. Verder kun je nog punten verdienen door te bewegen. Een aantal producten hebben een ProPointswaarde van 0, zoals veel groenten en fruit. Ook zijn er producten die je voor een vast puntenwaarde mag eten totdat je verzadigd bent, zoals pasta en gekookte aardappels.

Omdat jullie zo enthousiast reageerden op de andere blogposts die ik schreef over Weight Watchers, leek het me een leuk idee om jullie op de hoogte te houden van mijn vorderingen in de vorm van een verslagje hier op de site. Ik ben er alleen nog niet over uit of ik dit wekelijks of om de week wil gaan doen. Wekelijks zou logisch zijn en ook handiger denk ik, bij WW werk je namelijk ook van week tot week. Aan de andere kant is dit misschien een beetje too much. Als ik om de week een verslagje plaats, kan ik natuurlijk ook over twee weken in één verslag vertellen. Daarom heb ik even een poll aangemaakt. Ik zou het heel fijn vinden als jullie even zouden willen laten weten wat jullie het liefst hebben :).

Hoe vaak zou jij een Weight Watchers verslagje willen lezen op Beauty Addicts?

Bekijk de resultaten

Laden ... Laden ...

Je antwoord kun je natuurlijk altijd toelichten in de comments. Alvast bedankt!

Liefs, Laura

5 thoughts on “Weight Watchers Part 2

  1. Ik vind het erg interessant. Ik twijfel of ik hier iets mee kan of elk ander dieet (zag nog een boek wat er veelbelovend uitzag aan de reviews te lezen) omdat ik vegetariër ben. Ik ben bang dat ik dan zoveel moet veranderen aan een standaard dieet dat ik er alsnog niets aan heb zeg maar.

    1. Weight Watchers kan ook prima voor vegetariërs! Je kunt altijd even vrijblijvend langsgaan bij een cursus bij jou in de buurt voor meer informatie. De Weight Watchers coach kan je het dan allemaal uitleggen. Op de website van Weight Watchers staat ook het één en ander over vegetarisch eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.