Resultaat Kérastase Fusio Dose behandeling

Categoriën Haar

Gisteren onderging ik bij kapsalon Color & Creations in Breda een Kérastase Fusio Dose behandeling. Al eerder vertelde ik jullie dat je een voucher aan kunt vragen waarmee je gratis deze behandeling kunt krijgen, bij een kapper bij jou in de buurt. Aanvragen kan nog steeds, tot en met 31 januari 2012. Doen! Vandaag laat ik jullie het resultaat zien van de behandeling.

Ieder type haar heeft andere behoeften en dient met zorg te worden behandeld. Fusio-Dose bestaat uit 4 sterk geconcentreerde formules die voorzien in de basisbehoeften van het haar. Deze concentrés worden gecombineerd met een booster, welke antwoord geeft op de secundaire behoeften van het haar. Aan de hand van de professionele haardiagnose van de Kérastase advieskapper wordt een concentré met de passende booster gemengd om een gepersonaliseerde behandeling te bieden. Met Fusio-Dose biedt Kérastase 16 op maat gemaakte combinaties waarmee de kapper een specifieke treatment op maat kan creëren, afgestemd op de persoonlijke behoeften van je haar. De werkzame bestanddelen blijven volgens Kérastase zo’n 6 weken aanwezig in het haar.

Allereerst werd mijn haar gewassen en kreeg ik een heerlijke hoofdhuidmassage. Vervolgens werd de concentré met de booster vermengd en aangebracht op mijn haar. Voor mijn haar is gekozen voor een concentré voor gekleurd haar en een booster voor droog haar, omdat mijn haar gekleurd is – en de kleur is inmiddels wat dof – en droog is in de punten. Daarna werd er een handdoek om mijn haar gewikkeld en moest het goedje zo’n 15 minuten intrekken. Na 15 minuten werd het uitgespoeld en daarna werd mijn haar prachtig geföhnd, met mooi krullen erin. Eindelijk eens een kapper die mijn haar goed föhnt. Normaal wordt het altijd stijl geföhnd, en de onderkant naar binnen, maar deze kapper (Björn) zag gelijk dat een bos krullen veel mooier zou zijn. En gelijk had ‘ie, want ik vond het resultaat prachtig! Niet alleen was de kleur van mijn haar veel mooier en glanzender dan voorheen door de Fusio Dose behandeling, maar Björn had ervoor gezorgd dat ik opeens een gigantische bos krullen had! Ik wist dat ik veel haar had, maar zóveel?! Na een uurtje zakte het geheel een beetje in, waardoor mijn haar niet meer zo ontploft leek ;). En nog een pluspunt van Fusio Dose: maar haar voelde enorm zacht aan.

Met flits

Zonder flits

Full face

Ik ben erg tevreden over de Kérastase Fusio Dose behandeling. Mijn haar is weer lekker opgeknapt. De kleur is weer mooi glanzend, niet meer zo dof als voor de behandeling, en mijn haar voelt heerlijk zacht aan. Het is echt een aanrader als je haar wel een oppepper kan gebruiken.

Een Fusio Dose behandeling is in principe geschikt voor ieder haartype. Er zijn namelijk 16 verschillende combinaties mogelijk, waardoor de behandeling afgestemd kan worden op de behoeften van jouw haar. Een behandeling kan alleen in een Kérastase salon worden uitgevoerd en de producten zijn niet los verkrijgbaar.

Wil jij ook een gratis Fusio Dose behandeling bij een Kérastase kapper bij jou in de buurt? Scan dan bovenstaande QR-Code met je smartphone, vul je gegevens in en ontvang een voucher voor een gratis Fusio-Dose behandeling (waarde +/- 12 euro). Heb je geen smartphone? Geen probleem! Je kunt je de voucher ook aanvragen via de website. Aanvragen kan tot en met 31 januari 2012, inleveren kan tot en met 28 februari 2012.

Liefs, Laura

6 thoughts on “Resultaat Kérastase Fusio Dose behandeling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.