Biotherm: Spiegeltje, spiegeltje…

Categoriën Huidverzorging

Een tijdje geleden plaatste ik op Twitter al een link naar de leuke ‘Spiegeltje, spiegeltje’ applicatie op Facebook van Biotherm. Via deze applicatie kan je je leeftijd laten raden door andere gebruikers. En als je meedoet maak je ook nog eens kans maken op een jaar lang gratis Biotherm Skin Vivo Uniformity, de nieuwste verzorgingscrème van dit merk die de verouderingsverschijnselen​ op verschillende punten aanpakt. Om mee te doen hoef je trouwens niet per sé een Facebookaccount te hebben.

Via de applicatie en op www.biothermspiegeltje.nl kan je eerst de leeftijd van andere meiden schatten. Daarna kan je ook je eigen foto toevoegen (met Facebook, je webcam of gewoon een foto op je computer). Zodra 10 andere meiden je foto hebben beoordeeld, krijg je een mailtje van Biotherm met hoe oud anderen jou gemiddeld hebben geschat.

Ik was erg benieuwd en heb een tijdje geleden al mijn foto toegevoegd. Een paar dagen later kreeg ik een mailtje terug met mijn geschatte leeftijd. Mensen schatten mij gemiddeld 26 jaar! Ik ben 22 en dat is dus gemiddeld 4 jaar ouder! Ai, moet ik nu aan de anti-verouderingscrèmes? Nou, zo erg is het ook weer niet. Ik ben het inmiddels gewend dat ik ouder geschat wordt dan ik ben, dat gaat al jaren zo. Bovendien had ik best een zakelijke en professionele foto van mezelf toegevoegd, dus dat kan ook een rol hebben gespeeld ;). Toch ben ik best benieuwd naar de Biotherm Skin Vivo Uniformity, misschien maar eens testen binnenkort.

Ga jij meedoen met deze actie? Of heb je al meegedaan? Dan ben ik benieuwd naar jouw geschatte leeftijd! 

Liefs, Laura

7 thoughts on “Biotherm: Spiegeltje, spiegeltje…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.