Therme Body Butters & Bodymelts

Categoriën Huidverzorging

Therme heeft sinds kort heerlijke body butters en bodymelts aan het assortiment toegevoegd. Deze body butters en bodymelts zijn vooral erg geschikt voor de droge, ruwe en schrale huid. De potten zijn gigantisch! Een plastic pot bevat maarliefst 250 ml, en da’s heel erg veel. De geuren zijn stuk voor stuk heerlijk en de prijs is erg gunstig; zowel de body butters als de bodymelts kosten slechts €8,49 per stuk.

Er zijn vijf verschillende geuren verkrijgbaar, waarvan twee bodymelts zijn en de andere drie geuren zijn body butters.

Therme Zen White Lotus Body Butter 

Deze formule bevat zijde- extract, macadamianootolie en sheabutter. Sheabutter bevat de vitamines A en D voor het herstel van de huid, vitamine E als antioxidant en vitamine F voor meer elasticiteit. De geur van witte lotus witte lotus en sheabutter vind ik heerlijk!

Therma African Spa Baobab Body Butter

Deze bodybutter bevat Afrikaanse sheabutter, baobab-, mango- en rooibosextracten. Hij voedt de huid langdurig en goed. De geur is heel subtiel en niet zo sterk als de andere geuren.

ThermeYlang Ylang Body Butter 

Deze formule bevat Sheabutter met daarin de vitamines A en D voor het herstel van de huid, vitamine E als antioxidant en vitamine F voor meer elasticiteit. Deze geur (de geur van Ylang Ylang) is het meest zoete, exotische en sensuele van allemaal.

Therme Lomi Lomi Bodymelt

Dit is een verzorgende bodybalsem in vaste vorm. Hij smelt direct door de warmte van je huid. De exotische formule bestaat uit een combinatie van voedende kokosolie, kalmerende Noni- vrucht (Morinda Citrifolia) en de serene geurbeleving van de beautybloem Frangipani. Hij trekt snel in en voelt niet vettig aan. De geur van kokos vind ik heerlijk, en daarom is Lomi Lomi één van mijn favorieten. Hou jij ook van kokos? Dan is deze bodymelt absoluut iets voor jou.

Therme Finn Sauna Bodymelt

Dit is een verfrissende en rijke etherische bodybalsem, met daarin een hoge dosering aloë vera, etherische oliën van lavendel, mint, dennen en een vleugje eucalyptus. Deze geuren ruik je allemaal terug en het doet met denken aan de sauna, dus de naam is goed gekozen ;). Deze bodybalsem voelt niet vet aan, en zorgt voor een lekker ontspannen gevoel. Dankzij de hoge dosering aloë vera wordt de huid gekalmeerd, verkoeld, hersteld, gehydrateerd en lekker zacht. De formule is heerlijk verfrissend na het sporten, de saunagang en het stoombad. Enne, ook zeer geschikt voor mannen!

Ik vind het moeilijk om een favoriet van al deze geuren aan te wijzen. Het hangt ook heel erg van mijn stemming af welke bodymelt of body butter ik wil gebruken. Lomi Lomi is absoluut een favoriet, door de heerlijke kokosgeur. Finn Sauna is heerlijk ontspannend door de geur van mint, lavendel en eucalyptus. Ylang Ylang is iets zoeter en exotisch, ook erg lekker. Zen White Lotus is fris, maar ook rustgevend en de geur van African Spa Baobab is lekker subtiel. Geuren zijn persoonlijk, dus eigenlijk zou je zelf even moeten ruiken in de winkel welke jij het lekkerst vindt. Ikzelf kan eigenlijk niet kiezen!

Het verschil tussen de bodymelts en de body butters is, naast de verschillende geuren, voornamelijk de substantie. De Body Butters zijn wat dikker en hebben langer de tijd nodig om in te trekken. Deze lijken mij vooral geschikt voor de zeer droge en ruwe huid. De bodymelts zijn ook dik qua substantie, maar deze smelten op je huid en trekken sneller in dan de boters. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar de bodymelts, omdat ik weinig geduld heb om de body butters in te laten trekken. Toch gebruik ik de butters ook wel, want ze ruiken zo heerlijk!

De nieuwe Therme Body Butters en Bodymelts zijn verkrijgbaar bij diverse drogisterijen, zoals Kruidvat, Etos en DA.

Liefs, Laura

7 thoughts on “Therme Body Butters & Bodymelts

  1. Ik heb de Lomi Lomi Bodymelt. Ik vind de substantie geweldig, maar de geur is echt verschrikkelijk. Het smeert lekker uit, maar als ik het s ochtends na het douchen opsmeer, dan ruik ik het s avonds voor het slapen nog en daar ben ik niet dol op. Ik vind het erg jammer, maar ik hou gewoon niet van Therme.

  2. Ik vind Therme ook erg fijn. Ik hou alleen niet van kokos (om te eten niet en de geur niet) dus ik skip degene met kokos. Ik ben ook geen fan van Cacoa/chocola geur, als t er aanwezig in zit skip ik die ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.