Trind Keratin Treatment: resultaat

Categoriën Nagels

Zes weken geleden vertelde ik jullie over de nieuwe Keratin Treatment van Trind. Ik liet in datzelfde artikel mijn verzwakte en beschadigde nagels zien, als gevolg van het chloorwater waar ik deze zomer veel in gelegen heb. Zes weken geleden begon ik met de Keratin kuur en vandaag laat ik jullie het resultaat zien. En ik kan jullie nu al vertellen: dit is weer een toppertje van Trind!

Zo zagen mijn nagels er voor de behandeling uit: droog en zwak met hier en daar scheurtjes. Ze zijn welliswaar lang, maar ook erg droog. Ik kon er ‘laagjes’ vanaf trekken, waardoor ze erg dun en lelijk waren. Ook was het witte randje lang niet meer zo wit als eerst.

Zo zien mijn nagels er nu uit, na 6 weken lang Trind Keratin Treatment gebruikt te hebben. Op deze foto draag ik ook een laagje Trind Nail Protector. Mijn nagels zijn weer sterk, gehydrateerd, gerepareerd en lang!

 

De Keratin Treatment bestaat uit de Trind Keratin Nail Restorer en de Trind Keratin Nail Protector. De Nail Restorer hydrateert, repareert en biedt ondersteuning bij het groeien. De Nail Protector is een beschermende coating die de nagels voedt en beschermt voor invloeden van buitenaf. Het houdt het verzorgende effect van de Nail Restorer vast en kan ook als basecoat voor een gekleurde lak gebruikt worden.

Omdat ik weet dat ik deze vraag ga krijgen, behandeling ik hem gelijk maar even: Is Keratin Treatment een vervanging voor The Perfect System? Nee, niet helemaal. The Perfect System blijft mijn absolute holy grail. Het is het complete pakket dat ervoor zorgt dat je nagels in topconditie krijgt. Er zitten balsems in voor je nagelriemen, en goed verzorgde nagelriemen bevorderen de groei. Verder zitten er in The Perfect System een vochtinbrengende Nail Balsem, een nagelversteviger (Nail Repair), een nagelvijl om je nagels te egaliseren (geen gewone vijl!) en een verzorgende handcrème. Kortom, alles wat je nodig hebt voor perfecte nagels. De producten uit het Keratin Treatment zijn denk ik vergelijkbaar met de Nail Balsem en de Nail Repair uit The Perfect System, maar zijn toch anders (vooral geschikt voor gevoelige nagels). Ze zorgen voor gehydrateerde en beschermde nagels.

Trind Keratin Treatment is zeer aan te raden als je last hebt van beschadigde en vooral gevoelige nagels. Als je nagels een echte opknapbeurt nodig hebben, zou ik voor The Perfect System gaan.

Trind Keratin Treatment kost €17,95 voor 2 x 9 ml. De producten van Trind zijn te koop bij de meeste winkels van de grote ketens: ETOS, DA en Douglas. Wil je meer informatie over Trind Keratin Treatment? Lees dan nog even dit artikel door of neem een kijkje in de webshop van Trind, waar je de set ook gelijk aan kunt schaffen.

Liefs, Laura

12 thoughts on “Trind Keratin Treatment: resultaat

  1. maar is het dan dat je stopt met het te gebruiken dat het weer zo is als het was?
    want ik heb precies het zelfde als jou..
    het lijkt mij ook wel goed om te gaan gebruiken

    1. Na vier tot zes weken kun je je nagels 1 keer per week een behandeling geven met Trind Keratin. Een dagelijkse behandeling is dan niet meer nodig, maar je moet het dus nog wel blijven gebruiken als je je nagels in goede conditie wil blijven houden!

  2. Ik heb hem ook , aangezien ik jaren heb nagel gebeten. Ik heb trind perfect systeem ook , alleen ivm mijn stage hielp hij niet :( Nu ben ik deze ook aan het gebruiken, en op dit moment bevalt die me super goed. Jou’n nagels zien er ook echt gezonder uit, mooi resultaat.

  3. Aah ik ga um ook halen. Had van herome een dure gehaald maar helpt nog niet echt. Als ik eerder had geweten had ik het al gehaald. Ik probeer het iig :)

  4. hmm, bij mij was dat verre van positief, mijn nagens waren na een paar weken helemaal geel geworden, dus setje vertikaal geclasseerd… OPI werkt beter voor mij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.