Catrice LE: Big City Life

Categoriën Nieuwe Collecties

Sydney, Berlijn, Londen en New York. Stuk voor stuk wereldsteden waarin trends worden geboren. Catrice komt nu met met prachtie eye and cheek palettes en nagellakjes geïnspireerd door deze vier steden. Elk paletje bestaat uit zes poeder-oogschaduwen, twee tinten blush, een duo-applicator en een mini-oogpenseel en heeft een bijpassende nagellak. Deze Limited Edition heeft de toepasselijke naam “Big City Life” gekregen en is verkrijgbaar vanaf half oktober tot eind november 2011. Kijk mee naar de foto’s!

De Sydney Collectie

Het leven in Sydney speelt zich voornamelijk af op het strand. Een uitbundige mix van surfers, modieuze stadsmensen, traditie, cultuur en het moderne leven. De essentie: de warme kleuren van de zon die verdwijnt achter de horizon en een vleugje casual urban chic. De zes oogschaduws in roze, nude, taupe en bruintinten met zowel glanzende als matte effecten gecombineerd met twee natuurlijke blushvarianten in roze en hout. De Sydney nagellak in een taupekleur om je look af te maken.

 

De Berlin Collectie

Berlijn is booming! Fascinerend, anders, rauw en supercool. De zes oogschaduws hebben warme zand-, bruin-, grijsblauw- en taupetinten – sommige met glanzende, en sommige met matte effecten. De zachtroze kleur van de bijpassende nagellak biedt een mooi cool understatement.  

De London Collectie

Londen is, naast een fashion-icoon, een onweerstaanbare hotspot die constant blijft boeien! Als oogmake-up kiest de London Collection voor sterke contrasten: blauw naast felgeel en diep-zwarte eyeliner. Twee blushtinten in roze. Met natuurlijk een bijpassende zachtegele nagellak. 

De New York Collectie

The city that never sleeps. Het stadse leven in de Big Apple tussen wolkenkrabbers, VIP’s en neonlichten is daarvoor veel te spannend! Als er een plek is waar dromen werkelijkheid kunnen worden, dan is het hier! De combinatie van zes oogschaduws in blauw, turkoois en paars geeft essentie weer van New York’s energieke sfeer. De twee levendige blushtinten geven je New York look een frisse final touch. ‘Duifblauw’ noemt Catrice de kleur van de nagellak. En dat past natuurlijk helemaal bij New York! En trouwens ook bij Amsterdam…

De paletjes kosten €6,99 per stuk en de nagellakjes €2,49. De paletjes lijken wat prijzig voor Catrice, maar bedenk wel dat er zowel oogschaduws als blushes in zitten én applicators.

De Limited Edition “Big City Life” is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat vanaf half oktober t/m eind november 2011.

Wat een prachtig verpakkingen, wat een mooie paletjes! Oh God, ik kan weer eens niet kiezen. Als ik zou móeten kiezen zou ik voor Sydney gaan denk ik, maar eigenlijk wil ik ze allemaal! Welke stad kies jij?

Liefs, Laura

13 thoughts on “Catrice LE: Big City Life

  1. Ik ben zo benieuwd hoe ze er uitzien in de winkel, en naar de pigmentatie. Als ze mij mee vallen, ga ik er één kiezen. Welke weet ik nog niet, haha zal een moeilijke keus worden.

  2. Ik moet echt het palletje van New York en Sidney hebben. En als het kan, ook alle nagellakjes. Oooww, slecht voor mijn portemonnee…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.