Catrice LE ‘Welcome to Las Vegas’

Categoriën Nieuwe Collecties

Oh, wat ben ik excited om deze nieuwe Limited Edition van Catrice met jullie te delen! Hij is geweldig vind ik zelf, en ik wil er dan ook echt álles van hebben. De Limited Edition “Welcome to Las Vegas” van Catrice is geïnspireerd op – hoe kan het ook anders – Las Vegas, met burleske, pure glamour en ‘grand diva’s’. De collectie bestaat uit dramatische donkere oogschaduws en veel glans en shimmer op lippen, nagels en het gezicht. Welcome to Las Vegas!

Lashes for Show Down €3,99

De kunstwimpers ‘Lashes for Show Down’ zijn expressief, dramatisch, extravagant en zorgen voor een opvallende oogopslag. De perfecte Las Vegas look!

Absolute Eye Colour Quattro €4,49

Oogschaduws met elegante gouden en bijna-zwarte tinten bieden ultieme glamour. Verkrijgbaar in C01 Curtain Up!

Liquid Liner €3,79

Wil je je ogen benadrukken met een individueel accent en je look de perfecte finish geven? Deze Liquid Liner met gouden glanspigmenten heeft een fijne punt voor een nauwkeurige applicatie. Verkrijgbaar in C01 Drama Queen.


Duo Lipgloss €3,99

Onweerstaanbare lippen in twee eenvoudige stappen! Spannende basiskleuren in verleidelijke roodtinten zorgen voor een langdurige, intensieve lipkleur. De metallic highlighters in goud, brons en platina geven de look een glamourous touch. Verkrijgbaar in C01 Lovely Sinner, C02 Welcome to Glitz And Glamour and C03 Let Me Seduce You.

Transparent Fixing Powder €3,99

Transparant Fixing Powder heeft een prachtige ultrafijne textuur en zorgt de hele nacht lang voor een frisse, matte teint. Verkrijgbaar in C10 Fairy Dust.

Shimmering Powder €4,99

Shimmering Powder wordt geleverd in een elegante flacon met pompdispenser. Voor een subtiel glanseffect én een heerlijke geur.

Ultimate Nail Laquer €2,49

Of je nu gaat voor verleidelijk rood, verfijnd goud of dramatisch zwart en blauw, Welcome to Vegas nagellakken staan garant voor een grootse uitstraling! Laat de show beginnen met C01 Lovely Sinner, C02 Alluring Night, C03 Star Of The Show and C04 Drama Queen.

De limited edition van Catrice “Welcome to Las Vegas” is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat vanaf half november t/m eind december 2011.

Oh, ik kan haast niet wachten! Het is lang geleden dat ik zó enthousiast ben geweest over een LE van Catrice. Ik vind de kleuren van de oogschaduws prachtig, de nagellakjes zijn leuk, de afbeelding in de fixing powder is tof en de pompdispenser van de Shimmer Powder is geweldig. Deze producten lijken me ook geweldig voor de feestdagen. Ja, ik ga zeker wat van deze collectie aanschaffen. Nu maar hopen dat ik er op tijd bij ben.

Wat vind jij van de Welcome to Las Vegas collectie van Catrice?

Liefs, Laura

9 thoughts on “Catrice LE ‘Welcome to Las Vegas’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.