essence TE “Vampire’s Love”

Categoriën Nieuwe Collecties

Fans van The Vampire diaries, Twilight en andere vampierseries kunnen hun hart ophalen. In november van dit jaar ligt de nieuwe Trend Edition van essence in de schappen genaamd “Vampire’s Love”. Ook leuk voor meiden die het niet zo op vampiers hebben overigens ;).

eyeshadow palette €3,79

Zes contrasterende kleuren zorgen voor magische en mysterieuze oogmake-up. Het maakt niet uit of je ze alleen of gecombineerd aanbrengt, deze kleuren variëren van subtiel tot intens en ultra-expressief. Verkrijgbaar in 01 love at first bite.

volume lash powder €2,99

Het volume wimperpoeder zorgt voor een verleidelijke look met extra lengte en extra volume in enkele seconden. Simpelweg je mascara aanbrengen, de poeder op je wimpers verdelen met het borsteltje en vervolgens een tweede laagje mascara aanbrengen – en klaar! Verkrijgbaar in 01 eye need you.

lipstain €1,99

De nieuwe lipstain voorziet je lippen van prachtige rode en roze tinten, blijft lang zitten en is vlekproof. Verkrijgbaar in 01 bloody mary and 02 true love.

blush gelée €2,49

De nieuwe blush in een vernieuwende gelachtige textuur is gemakkelijk aan te brengen en geeft je wangen een prachtige roze look. Het pompje is praktisch en hygiënisch. Verkrijgbaar in 01 bloody mary.

shimmer powder €2,99

De subtiele shimmer powder geeft je huid een prachtige gloed in het zonlicht én in het maanlicht. Verkrijgbaar 01 lil’vampire.

nail polish €1,79

Vijf mystieke nagellakkleuren met verschillende effecten. Verkrijgbaar in 01 gold old buffy, 02 into the dark, 03 true love, 04 the dawn is broken and 05 hunt me if you can.

eau de toilette €6,99

Voor het eerst een eau de toilette bij een Trend Edition! Een sensuele en mysterieuze geur.

essence “vampire’s love” is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat in november 2011.

Ik sta niet echt de springen om deze collectie (ik vind Twilight trouwens wel leuk maar ben geen huge fan), maar ben wel benieuwd naar de volumizing lash powder en de geur van de eau de toilette. En jij?

Liefs, Laura

7 thoughts on “essence TE “Vampire’s Love”

  1. Ik hou eigenlijk helemaal niet zo van vampiers enzo, maar ik vind deze collectie geweldig! Ik móét die nagellakjes hebben, kan niet wachten tot het november is.

  2. ik been een hudge twilight van ik kijk echt uit naar de lakjes en de oogschaduw oja en de wimperpoeder de rest boeit me niet:p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.