Review + Ooglook: Clinique Lid Smoothie

Categoriën Ogen

Sinds september liggen de Clinique Lid Smoothie Antioxidant 8-Hour Eye Colour tubbetjes in de winkels. Deze crème-gel oogschaduws bevatten voedende ingrediënten en blijven volgens Clinique acht uur lang mooi zonder in de huidplooitjes te gaan zitten. Met behulp van de ‘revolutionaire verkoelende applicator’ zorgt de huidverzorgende formule volgens Clinique voor zichtbare verjonging van de delicate huid rond de ogen. Dat klinkt veelbelovend! Tijd voor een test dus.

De Lid Smoothies (ik kort het maar even af) zijn verkrijgbaar in zes verschillende kleuren.

Ikzelf heb nummer 11, Currant Affair, een bruine kleur met een paarse ondertoon.

De applicator werkt erg gemakkelijk en voelt door het metaal ook koel aan op het ooglid. Zelfs een beetje koud, wat in het begin even schrikken is. Ik knijp een beetje uit de tube, breng het met de applicator aan op het ooglid en verdeel het verder met mijn vingers.

De Lid Smoothie heeft een zachte, poederachtige finish met een subtiele glinstering.

Als gewone oogschaduw vind ik hem eigenlijk een beetje saai. Je kunt hem veel beter als gekleurde basis onder je (poeder)oogschaduw gebruiken. Hierdoor wordt de kleur die je er overheen aanbrengt veel intenser. Op bovenstaande foto zie je twee swatches: de bovenste is een Inglot oogschaduw droog aangebracht, zonder basis. De onderste is dezelfde oogschaduw met de Lid Smoothie in 11 Current Affair eronder. Inglot oogschaduws zijn van zichzelf al erg mooi en intens, maar met de Lid Smoothie eronder wordt de kleur nog eens versterkt.

Deze ooglook maakte ik met dit Inglot palletje en de Lid Smoothie in 11 Current Affair eronder.

Al met al is de Lid Smoothie erg mooi als gekleurde oogschaduwbasis, maar als gewone oogschaduw zou ik deze kleur niet gebruiken. Wellicht dat één van de andere kleuren wel geschikt is om gewoon als oogschaduw te dragen. De Lid Smoothie blijft goed zitten, bij mij de beloofde acht uur, en is daarmee een goede gekleurde oogschaduwbasis. De applicator mag dan ‘revolutionair’ genoemd worden, echt speciaal vind ik hem niet ;). De ‘zichtbare verjonging van de delicate huid rond de ogen’ kan ik helaas niet beoordelen, aangezien ik nog een jonge huid heb.

De Clinique Lid Smoothies kosten €23,50 per stuk.

Liefs, Laura

12 thoughts on “Review + Ooglook: Clinique Lid Smoothie

  1. Ik vind het veel te prijzig, vooral als je het misschien alleen als oogschaduwbasis gaat gebruiken. Tenzij er veel inhoud zit in de tube.. hoeveel zit er in?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.