Illamasqua Freak EDP

Categoriën Parfum

 Goed nieuws! Illamasqua brengt haar eerste parfum op de markt: Freak. Een hele aparte, exotische geur, met zeldzame bloemgeuren. Illamasqua heeft deze aparte geuren gemixt tot een gedurfde geur. Ik heb van Illamasqua een sample van deze geur ontvangen. Lees verder voor meer informatie over de bijzondere noten, voor prachtige promofoto’s en mijn eerste indruk van de geur. 

Topnoten: Zwarte Davana, Opium bloem en Belladonna.
Hartnoten: Hemlock, Datura en ‘Queen of the Night blossom’.
Basisnoten: Aroma’s van wierook en mirre.

Toen ik de geur voor het eerst rook dacht ik: mwah, ik vind hem niet echt lekker, maar ik denk dat mijn moeder hem erg lekker zal vinden. Ik liet hem aan mijn moeder ruiken en inderdaad, zij vond hem lekker. Toen ik later nog eens aan mijn polsen sniffelde, dacht ik: hmm, eigenlijk toch best wel lekker. De hart- en basisnoten spreken mij dus meer aan dan de topnoten. Ik zal niet zeggen dat ik helemaal weg ben van deze geur, maar ik vind hem best aardig, en misschien moet ik gewoon even wennen aan de bijzondere geur. Het is moeilijk om de geur te omschrijven, want hij is heel apart en mysterieus. Hij is bloemig, maar ook best zwaar. De bijzondere noten maken de parfum heel uniek. Ik zou geen andere parfum kunnen noemen die er op lijkt.

Het is een unisex geur, dus zowel geschikt voor vrouwen als voor mannen. De topnoten vind ik inderdaad best mannelijk en zwaar, maar de hart- en basisnoten zijn vrouwelijker. Persoonlijk vind ik het meer een vrouwengeur dan een mannengeur.

Om de lancering van Freak te vergezellen, heeft Illamasqua drie limited edition producten gecreeërd, waarvan de kleuren de zeldzame bloemen weerspiegelen die deel uitmaken van deze exotische geur: een nagellak in de kleur Hemlock, een pigment in ‘Koningin van de Nacht’ (zwarte pruimen) en een sensuele Sheer Lipgloss in Datura (mauve). 

Jammer dat de geur niet in Nederland verkocht wordt, zodat jullie hem zelf ook even zouden kunnen gaan ruiken. Natuurlijk kun je hem aan de hand van de beschrijving wel bestellen via de webshop van Illamasqua.

Illamasqua Freak kost £59 voor 75 ml. De pre-order is al begonnen en de officiele lancering is op 20 oktober. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Illamasqua.

Liefs, Laura

2 thoughts on “Illamasqua Freak EDP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.