Nous allons à Paris!

Categoriën Personal

Yes! Eindelijk, ein-de-lijk gaan mijn vriend en ik naar Parijs met z’n tweeën. Al vanaf het begin van onze relatie, nu zo’n bijna zeven jaar geleden, wil ik graag met z’n tweeën naar de stad van de liefde. Mijn vriend stond er nooit zo om te springen, vandaar dat het zo lang geduurd heeft. Nu hebben we allebei komende week vakantie en we wilden allebei graag een weekendje weg. “We kunnen ook naar Parijs gaan”, zei ik weinig hoopvol. “Oke!” zei mijn vriend. Huh? Wat? Oke? JAAA!

Na wat zoeken op het internet kwamen we een deal tegen die we niet aan onze neus voorbij konden laten gaan. We hebben er even een nachtje over geslapen, maar de volgende dag gelijk geboekt. We vertrekken vrijdag en komen maandag weer terug. Omdat we zo kortdag besloten hebben om een weekendje naar Parijs te gaan, ben ik nu als een gek artikelen aan het vooruit schrijven voor de site. Laten we hopen dat het lukt!

We hebben gelukkig ook gratis Wi-Fi in het hotel waar we verblijven, dus ik kan als het goed is gewoon reageren op comments en mailtjes, al zal dat misschien wat langer duren dan normaal. Ook zal ik jullie op de hoogte houden van onze stedentrip via Twitter, dus als je wil kun je me daar volgen. Waarschijnlijk zal ik nog een verslagje tikken bij thuiskomst over Parijs en onze ervaringen, die ik dan publiceer op de site.

Ik ben zelf al meerdere keren naar Parijs geweest, en sinds mijn eerste bezoek ben ik verliefd geworden op deze stad. Mijn vriend is er ook al een keer geweest. In Parijs zelf is zo veel te doen en te zien, dat het nog lastig zal worden om een keuze te maken. Natuurlijk zullen we naar de Eifeltoren gaan, naar de Champs-Élysées, naar de Notre Dame etcetera, maar je kunt Parijs niet verlaten zonder even geshopt te hebben natuurlijk ;). Eigenlijk wil ik ook nog naar Disneyland, maar ik denk dat we dat voor een volgende keer bewaren. Mochten jullie nog aanraders (of juist afraders) hebben voor Parijs, laat het me weten in de comments! Tips zijn van harte welkom!

Liefs, Laura

13 thoughts on “Nous allons à Paris!

 1. Ohhh wat leuk! Mijn vriend en ik willen daar ook nog altijd graag saampjes naartoe, misschien rond de Kerst :-)

  Heel veel plezier alvast, ik kijk uit naar de foto’s etc!

 2. Ben er in de zomer ook geweest! wel slechts voor 2 dagen maar het was ontzettend leuk :D Bezoek zeker eens Fragonard! en Embryolisse kun je daar kopen bij de apothekers :D wel altijd ff vragen want het staat bijna nooit in de rekken zelf :D Véél plezier :D

 3. Parijs, mijn vriend heeft mij er ten huwelijk gevraagd twee jaar geleden, dus veel goeie herinneringen…
  Fragonard is inderdaad wel een aanrader.
  Oh en om te eten, Le First en Pinxo, wij waren daar zeer van te spreken :D
  Amorino voor de oh zo mooie ijsjes…

 4. Ik heb echt een mega liefde voor Parijs, maar toen ik er was, zou ik ook mijn site bijhouden, eerlijk gezegd waren we van vroeg tot laat weg en in de avond had ik echt geen zin meer om te site te doen haha.
  Ik had gelukkig wel vooruit geschreven, dus comments lezen was iets voor na terug komst in Nederland.

  Heel veel plezier en geef de Eiffeltoren maar een kusje van mij hahahaa

 5. Ik ben precies 1 week terug uit parijs met school. Eerste keer dat ik er was dus heel veel gezien!! S avonds is de eiffeltoren heeeeeel erg gaaf om te zien en om erin te gaan( kon op het einde geen trap mee zien ). Verder zijn er zoveel leuke dingen te bezoeken. Ik denk dat je op internet heel veel artikels kan vinden. Dus zou ik zekers even kijken!!

  Heel erg veel plezier alvast
  (ps let goed op je spullen in de metro en dergelijke)

 6. Wat leuk dat jullie daarheen gaan! Ik ben er een keer geweest met school, maar daar heb ik niet zulke goede herinneringen van. Ik wil nog wel een keer terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.