Weight Watchers verslag #2

Categoriën Personal

Deze week was een week voor met feestjes en etentjes, en ik zal dan ook maar meteen met de deur in huis vallen: ik ben deze week niet afgevallen. Sterker nog, er zit weer drie ons aan. De teller staat nu dus op -1 kilo in drie weken.

Op vrijdag had ik mijn diploma uitreiking voor mijn bachelor. Na afloop moest dit natuurlijk gevierd worden met koffie en gebak. En nee, ik heb dat gebakje niet laten staan maar ik heb ervan genoten! Voor dit extraatje heb ik een deel van mijn Vrije ProPoints ingezet. Zo’n uitreiking maak je maar één keer in je leven mee (oke, en over een jaar voor mijn masterdiploma hopelijk nog een keer), dus ik lette even niet op de puntjes en heb gewoon genoten van het moment.

De dag erna, op zaterdag, kwamen mijn schoonouders terug van vakantie. Het was perfect barbecueweer, dus die avond werd er gebarbecued. Ik koos voor veel kip en een stukje biefstuk. Daarnaast nog wat stokbrood, salades en iets te veel sausjes… Ook hier heb ik een klein deel van mijn Vrije ProPoints gebruikt.

Op zondag ging ik nog met mijn ouders, vriend, broer(tje) en schoonzus(je) uit eten ter ere van het behalen van mijn diploma. We gingen naar een wokrestaurant (lekker!) en dat wokken ik opzich niet echt ongezond, maar dat dessertbuffet… daar ben ik iets te vaak langsgelopen. Oeps!

De dagen daarna heb ik het rustig aan gedaan. Ik kon ook niet echt fatsoenlijk eten want mijn verstandskies (linksonder) is maandag getrokken. Dat trekken deed totaal geen pijn, maar als de verdoving eenmaal uitgewerkt is: au! Ik heb dus veel vloeibare dingen gegeten de dagen erna.

Met zo veel feestelijkheden deze week vind ik het dus niet gek dat ik iets ben aangekomen deze week. Hoewel ik toch nog een aantal Vrije ProPoints over had voor deze week én ik de rest van de week weinig heb kunnen eten. Afgelopen week heb ik ook niet veel kunnen sporten door al die feestelijkheden en door de pijn van het trekken van de verstandskies. Goed, al deze factoren zullen misschien wel van invloed geweest zijn op het feit dat ik deze week iets aangekomen ben. Niets aan te doen. Komende week ga ik er dus weer volle bak tegenaan, hoewel ik ook dan wéér een etentje en een feestje heb…

Liefs, Laura

6 thoughts on “Weight Watchers verslag #2

  1. Ik ga morgen ook weer beginnen met WW. Er moet echt wel een kilo of 10 af. Ik had het al opgepakt en was toe al 3kg kwijt, en toen ging ik op vakantie… Haha! Succes aankomende week!

  2. Goede motivatie, ookal zit het even tegen.. gewoon lekker doorgaan :)
    Ik vind het knap van je, ik roep ook al een aantal weken dat ik echt op mijn voeding moet gaan letten, maar het lijkt wel alsof ik dan alleen maar meer ga eten. Moet me er toch maar eens beter in gaan verdiepen.

    Jou wil ik heel veel succes wensen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.