Weight Watchers verslag #3

Categoriën Personal

Ook deze week had ik weer twee feestjes, maar ik had me voorgenomen om deze keer wel goed op te letten en echt alles wat ik at op te schrijven. De dagen daarna ben ik streng voor mezelf geweest en heb ik veel fruit gegeten. En met restultaat: er is 0,9 kilo af (bijna een hele kilo!). Yes!

Op vrijdag had ik een verjaardagsetentje van een vriend. We gingen met een groep vrienden eten bij een all-you-can-eat sushirestaurant. Nou is sushi best Weight Watchers verantwoord, maar naast sushi kon je nog andere dingen bestellen als saté, noodles, groenten etc. Heel veel keus in ieder geval. Er waren vijf rondes en ik elke ronde mocht je 5 kleine gerechtjes per persoon bestellen. Wij hadden na ronde 4 allemaal al genoeg gegeten (sommigen, waaronder ik, zelfs al na ronde 3), maar een bolletje ijs kon er nog wel bij. Al met al best gezond gegeten, dus de ‘schade’ was beperkt. Daarna gingen we nog stappen met z’n allen en ik wilde deze keer niet de Bob zijn, want dat ben ik al-tijd. Het was zeker maanden geleden dat ik gedronken had tijdens het stappen. In totaal 5 wijntjes op, en dat zijn veel punten (5 x 3!). Gelukkig had ik nog veel Vrije ProPoints.

De dag erna was gelijk al het volgende feestje. Een supriseparty voor een andere vriend. Hier heb ik enkel water gedronken en een paar borrelhapjes op en een lichte avondmaaltijd.

Ik ben erg blij dat er deze week weer een hoop af is, ondanks de feestjes. Vorige week was ik een beetje aangekomen, maar deze week is er dus extra veel af (ik hoop op -0,5 kilo per week) dus dat compenseert het weer. Deze week ga ik er weer tegenaan, ik heb de smaak weer te pakken!

Liefs, Laura

7 thoughts on “Weight Watchers verslag #3

  1. Goed bezig hoor, vind het echt knap. Zelf wil ik al járen een paar kilootjes eraf (denk aan ongeveer 5), maar ik heb gewoon de motivatie niet.
    En nu je het over sushi hebt, bedenk ik me dat ik dit weekend sushi wou maken. Maar nu het eenmaal weekend is was ik het helemaal vergeten! Haha lekker slim, volgend weekend dan maar. Sushi is heeerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.