Weight Watchers verslag #5

Categoriën Personal

Het is ongelooflijk, maar dan ook echt on-ge-loof-lijk, dat ik deze week ben afgevallen. En veel ook (voor mijn doen) : 0,6 kilo! Waarom dat niet te geloven is? Dat zal ik jullie vertellen…

Mijn hemel wat heb ik me misdragen afgelopen week. Qua eten dan hè. Ik wist al van tevoren dat dit een moeilijke week zou worden, omdat ik vier dagen in Parijs zou doorbrengen. Daar heb ik de eerste en de tweede dag nog braaf opgeschreven wat ik allemaal at, maar ik dacht al gauw: dit wordt niks deze week. En dus heb ik het daarna niet meer opgeschreven. In Parijs heb ik vooral veel stokbrood gegeten (en daar zitten meer punten in dan je denkt, want zo’n stukje stokbrood is best zwaar) en croissants heb ik bewust vermeden. Behalve de laatste dag dan, want één Frans croissantje moest kunnen vond ik. ‘s Avonds hebben we een keer pastasalade met zalm, een keer pizza, een keer een broodje hamburger en een keer McDonalds gegeten. Absoluut niet gezond dus, behalve die eerste dag dan.

Eenmaal terug in Nederland stond er ook nog een dagje Walibi gepland met vrienden, en daarna gingen we met z’n allen (weer) naar de McDonalds. Twee keer Mac in één week dus. En denk maar niet dat ik daar voor een Mc Salad ben gegaan. Nee, ik koos de eerste keer , op de terugweg van Parijs naar Nederland, voor een Happy Meal met een extra McChicken. De tweede keer voor een McDeluxe menu en een McFlurry KitKat. Jawel.

Hoe is het dan in hemelsnaam mogelijk dat ik ben afgevallen? Nou, ik heb de afgelopen dagen heel veel gelopen. Echt héél veel. Voornamelijk in Parijs. We hadden een kaartje waarmee we onbeperkt gebruik konden maken van het openbaar vervoer in Parijs, maar toch hebben we veel gelopen. Zo zie je veel meer van de stad, maar eerlijk gezegd hadden we ook een paar keer de afstand tussen twee plaatsen verkeerd ingeschat. Zo waren we bij het Louvre, en zagen we in de verte de Arc de Triomph. “Oh, da’s niet zo ver. Kom, we lopen wel.” Nou dat hebben we geweten, want de Champs-Élysées is behoorlijk lang. Bovendien moet je altijd nog een stuk lopen om op de plaats van bestemming aan te komen, ookal ga je met de metro.

Ik denk dus dat ik toch ben afgevallen door het vele lopen. Ik had het echt totaal niet verwacht, ik dacht zelfs dat ik enorm zou zijn aangekomen. Ik heb wel drie keer opnieuw gewogen om te kijken of het geen foutje was. Misschien dat het er volgende week opeens allemaal aan zit, maar dat hoop ik eigenlijk niet. Ik ben me hierdoor wel bewust geworden hoe belangrijk beweging is als je kilo’s kwijt wil. Mijn voornemen is dus om meer de gaan sporten en bewegen de komende weken. Ik ben benieuwd of dat gaat lukken…

Liefs, Laura

3 thoughts on “Weight Watchers verslag #5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.