Review: LUSH Kerstproducten

Categoriën Testjes

In dit artikel liet ik jullie alle producten van de LUSH Kerstcollectie van dit jaar zien. Vandaag de reviews van drie kerstproducten: Christmas Eve Bubble Bar, Celebrate Lip Tint en Bûche de Noël gezichtsreiniger. Eén ding is zeker: ze ruiken stuk voor stuk verrukkelijk!


De Christmas Eve Bubble Bar ruikt heerlijk naar bloemen (jasmijn, ylang en gardenia). Je verkruimelt een stuk onder de lopende kraan, met als resultaat een heerlijk blauw bad met bubbels. De bloemengeuren werken trouwens heerlijk kalmerend. Je kunt hem in één keer gebruiken, maar je kunt er ook voor kiezen om een stukje af te breken en de rest te bewaren voor de volgende keer. Ikzelf heb met deze bar 3 keer gedaan. Christmas Eve is is echt een aanrader als je heerlijk wil relaxen en alles kerststress even wil vergeten. Hij kost €4,95 per stuk.

Deze Celebrate Lip Tint (€9,25) is een lippenbalsem met subtiele roze tint en glanzende gouden topping. Perfect voor degenen die niet van felle lippen houden. Leuke bijkomstigheid: deze lippenbalsem smaakt naar roze champagne! Champagne, met een vleugje zoet fruit dus. Bovendien bevat deze lippenbalsem amandel-, jojoba en camelliaoliën welke zorgen voor zachte en licht glanzende lippen. De korreltjes vond ik trouwens best irritant, dus die heb ik er naderhand uit gegooid ;). Ik vind vooral de subtiele gouden glans heel mooi aan deze lippenbalsem.

De Bûche de Noël gezichtsreiniger (€9,25 per 100 gram) bestaat uit gemalen amandelen, die zorgen voor een zachte scrub, de kaolin klei verwijdert op een zachte manier het vuil, de cacaoboter en essentiële amandelolie zorgen voor de extra verzorging en de verse mandarijn en cranberries zorgen voor extra vitamines. Toen ik deze gezichsreiniger voor het eerst rook en zag, wilde ik hem eigenlijk wel opeten! Hij ruikt erg naar amandel, ook een beetje naar bitterkoekjes en cranberries. Een echte kerstgeur als je het mij vraagt. De geur is dus erg ‘foody’, en daar moet je van houden.

Ik vind deze reiniger qua werking erg lijken op Angels On Bare Skin van LUSH, alleen is Bûche de Noël wat grover qua scrub en is hij qua geur totaal anders. Beide reinigers vind ik erg fijn, maar ik kan ze niet iedere dag gebruiken omdat mijn huid dan droog wordt. Bovendien denk ik dat de geur van Bûche de Noël me erg gaat tegenstaan als ik hem dagelijks zou gebruiken. Het gebruik is heel simpel: neem een hoeveelheid ter grootte van een erwt, meng dit met een paar druppeltjes water tot een pasta en masseer dit voorzichtig in op je vochtige huid. Afspoelen met lauwwarm water en zachtjes droogdeppen. Daarna nog een verzorgende crème aanbrengen die bij jouw huidtype past.

Mocht je je trouwens afvragen waar de naam vandaan komt; Bûche de Noël is een dessertcake met chocolade en glazuur die vaak met Kerst geserveerd wordt in o.a. Frankrijk. De hele bûche ziet eruit als een soort boomstam en wordt geserveerd in plakken. Vaak wordt de ‘boomstam’ ook nog versierd met poedersuiker, takjes, besjes en paddenstoelen van schuimpjes, zodat er een echt wintertafereel ontstaat. De Bûch de Noël van LUSH lijkt erg op dit dessert, google maar eens voor de grap ;).

LUSH heeft dus weer heerlijke kerstproducten te koop! Neem een kijkje in de LUSH winkels of in de online shop voor nog meer lekkers!

Liefs, Laura

5 thoughts on “Review: LUSH Kerstproducten

  1. Ik had vorig jaar Christmas Eve gekocht en ik heb hem pas geleden gebruikt, maar die ruikt zo lekker!!
    Ik heb net een pakketje van Lush binnen met wat kerstspulletjes en ik ben zooo benieuwd :)
    Die lipbalm ziet er trouwens ook erg mooi uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.