Review & Swatches: Rimmel Kate Lasting Finish Lipsticks

Categoriën Lippen, Testjes

 

Kate Moss werkt al lange tijd samen met make-up merk Rimmel London.  Nu hebben ze besloten om een stap verder te gaan in hun samenwerking. Kate ontwikkelde voor de eerste keer haar eigen lipstick assortiment, exclusief voor Rimmel. Er zijn vijftien verschillende kleuren, ik heb er twee van in mijn bezit. Maar ik kan jullie nu al vertellen: ik wil ze allemaal!

De verpakking vind ik mooi. Een matzwarte huls, met Kate’s handtekening en een hartje in het rood. Klassiek, maar met een persoonlijke touch.

Kate Moss over haar nieuwe lipstick collectie:

“Ik wilde eigenlijk graag een assortiment creëren van makkelijk draagbare, klassieke kleuren die ik zelf altijd heb gedragen en prachtig vond. Dat was mijn inspiratie. Van felrode tot zachtroze en huidkleurige tinten. Er is een kleur voor iedereen en voor elke gelegenheid. Het was ook erg belangrijk voor mij dat ze fijn waren om op te hebben. Wat je ook aanhebt, er is vast en zeker een kleur die erbij past!”

Ik heb de kleuren 01 en 03. Nummer 01 is Kate’s nummer 1 rood, de ultieme kleur voor een avondje uit en haar basis huidskleur is kleur nummer 3. Alle kleuren uit de collectie zijn creamy met één uitzondering: nummer 15, een parelachtige zachtpaarse grijstint die op zichzelf gedragen kan worden als stijlstatement of over een andere kleur om er een nieuwe tint aan te geven. 

 

Dit is nummer 03. Voor mij is hij niet perfect nude, maar daar ben ik eigenlijk wel blij om. Nude lippen in precies dezelfde kleur als mijn huidtint, staan mij echt niet. Dan ben ik net een wandelend lijk. Deze kleur wijkt iets af van mijn huidskleur en vind ik wel mooi!

En dan de rode kleur, nummer 01. Wat een perfect rode kleur! Ik begrijp heel goed dat dit Kate’s nummer 1 rood is, het is ook mijn nieuwe nummer 1! Love it.

Ik ben echt onder de indruk van deze lipsticks. Ze hebben de perfecte balans hebben tussen droog en romig. Ze voelen romig genoeg aan, zodat ze ook prettig aanvoelen op de lippen, maar ook weer niet té romig, en daardoor blijven ze lang zitten. Een hapje en een drankje overleven deze lipsticks met gemak, maar na een complete maaltijd moest ik wel even bijstiften. De dekking is ook prima: je hebt slechts één laagje nodig.

De Kate Lasting Finish Lipsticks zijn vanaf deze maand verkrijgbaar. Ze kosten €9,49 per stuk en dat vind ik niet duur voor zo’n fijne lipstick. Absolute aanraders.

Liefs, Laura

12 thoughts on “Review & Swatches: Rimmel Kate Lasting Finish Lipsticks

  1. Leuke kleurtjes, ik krijg nu ook het hebben gevoel.
    Complimenten trouwens voor je foto’s, ik vind ze erg mooi. Zeker ook van de close-up van je lippen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.