New magazine: Fashionista (Love it!)

Categoriën Chickmedia

Nederland is een nieuw magazine rijker: Fashionista. En dat werd tijd, want ik miste sinds het verdwijnen van Yes en Fancy echt een leuk tijdschrift voor meiden van 14 tot 20 jaar. En laat dat nou net de doelgroep zijn van Fashionista. Ondanks dat ik 22 ben, en dus eigenlijk buiten de doelgroep val, vind ik het ook écht een superleuk tijdschrift. Het tijdschrift richt zich vooral op fashion (dat kan ook bijna niet anders met zo’n naam) maar je leest er ook over beauty en real life verhalen.

Josh Veldhuizen gaat op zoek naar een complete look bij Bristol voor €50,00. En ja hoor, het lukt haar natuurlijk nog ook!

Een van de redenen waarom ik Fashionista zo leuk vind is dat ze veel aandacht besteden aan budget producten, zoals dit artikel over crèmes onder de €10,-. Ook op fashiongebied staan er een hoop budgetvarianten in van must-have fashionitems. In veel tijdschriften zie ik altijd items die voor de gewone mens vrijwel onbetaalbaar zijn. In Fashionista zag ik superleuke items voor een lage prijs. Ik als beautynista, fashionista (nou ja, een beetje dan) en budgetnista word daar heel erg blij van!

‘Onze’ eigen Nikkie (van NikkieTutorials) heeft haar eigen rubriek waar ze stap-voor-stap uitlegt hoe je prachtige looks kunt maken. I love Nikkie!

Als extraatje krijg je op vertoon van deze Fashionista bij een filiaal van Pieces een gratis Brica armband t.w.v. €21,95! Wel geldt: op = op.

Ik vind Fashionista echt een superleuk tijdschrift en wil hem zeker vaker hebben! Ook meiden (en vrouwen) die buiten de doelgroep vallen zouden eens een kijkje moeten nemen in dit nieuwe blad. Het blad verschijnt maandelijks. De prijs is momenteel slechts €2,99 (introductieprijs), de normale prijs is €3,75. Check trouwens ook de site van Fashionista, waar je o.a. de video vindt van Nikkie’s tutorial.

Liefs, Laura

5 thoughts on “New magazine: Fashionista (Love it!)

  1. hmmm… ik denk dat -ook al val ik wel in de doelgroep – het toch echt wat te kinderachtig is. ik lees ook al jaren geen fancy en cosmogirl meer… daar staat iedere keer hetzelfde in, en alleen maar van die ‘zoentips’ en dat soort dingen. no thanks ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.