Fashionbash 2011

Categoriën Fashion

Op zondag 6 november jl. werd er in het chique Hilton Hotel in Amsterdam het jaarlijkse evenement Fashionbash gehouden. Tijdens dit event kun je (vaak bijna niet gedragen) kleding kopen van diverse BN’ers. De opbrengst van het event gaat naar naar verschillende goede doelen. Dit jaar waren dat Amnesty International, Stop Kindermisbruik en Het Wereld Natuur Fonds. Carolien Spoor (hierboven op de foto) is de initiatiefneemster van Fashionbash en had ervoor gezorgd dat de BN’ers hun kast eens flink gingen uitmesten en kledingstukken beschikbaar stelden voor de verkoop.

 Ook waren er diverse BN’ers te vinden op het evenement zelf, die even een kijkje kwamen nemen hoe het met de verkoop van hun spullen ging en soms zelf ook nog wat van anderen kochten. Als goede vriendin van Carolien Spoor was Marly van der Velden natuurlijk ook aanwezig.

Er waren twee ruimtes ingericht voor het event: één waar alle kleding en schoenen stonden uitgestald en één waar onder andere een manicure kon laten doen, je haar laten stylen, je eigen cocktail kon shaken of een hapje en een drankje kon nemen. Wel allemaal tegen betaling.

In de sale ruimte stonden rekken met daarboven de naam van de BN’er van wie de kleding was. Je kon er onder andere kleding kopen van Gigi Ravelli, Marly van der Velden, Halina Reijn, Hanna Verboom, Carice van Houten, Anna Drijver en Barry Atsma.

 Er hingen zelfs jurken tussen van Halina Reijn en Carice van Houten die ze tijdens de uitreiking van de Gouden Kalveren hebben gedragen, zoals deze roze jurk van Carice. Die droeg ze toen ze een Gouden Kalf won voor de film Minoes.

 Schoenen van o.a. Jimmy Choo, Chanel en Prada.

Ikzelf kocht nog deze mooie, bijna niet gedragen, suede pumps van het merk Ecco voor maar 15 euro. Helaas niet voor mezelf, maar voor mijn moeder die er onwijs blij mee is. Voor mezelf heb ik helaas niets kunnen scoren. Ik heb een moeilijke schoenmaat (41 / 42) en mijn kledingmaat is ook niet altijd even makkelijk. Ik zag er zeker mooie stukken tussen hangen, maar niets waarvan ik echt dacht: “dit moet ik hebben!” Toch was het wat mij betreft een geslaagd evenement. Je kunt er echt koopjes scoren. Het moet alleen wel je maat zijn en je moet het maar net zien liggen/hangen.

De prijzen waren heel redelijk vond ik (al vanaf 5 euro), zeker omdat veel dingen bijna niet gedragen zijn. BN’ers krijgen natuurlijk ook veel kleding toegestuurd van merken ;). Toen Jennifer Hofmann een limited edition tas van Puma zag liggen voor 20 euro gilde ze: “Wie heeft die tas hier voor 20 euro neergelegd? Die was minstens 400 euro! Zet er maar een 1 voor, hoor! Het is voor het goede doel hè… ”

Vanaf 18.00 uur was er nog een veiling waar pronkstukken van BN’ers ( (waaronder een gesigneerd shirt van Wesley Sneijder) onder hamer gingen die door hen één keer gedragen werden op de rode loper of voor een shoot. De totale opbrengst van deze dag was 12.000 euro, wat dus ten goede komt aan Amnesty International, Stop Kindermisbruik en Het Wereld Natuur Fonds.

Ik zeg: volgend jaar weer!

Liefs, Laura

14 thoughts on “Fashionbash 2011

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.