Duracell Instant-Oplader

Categoriën Gadgets

Ik heb het al te vaak meegemaakt, en ik zal vast niet de enige zijn: de batterij van je smartphone die halverwege de dag al leeg is. Heel irritant. Een beetje Facebooken, Twitteren, mail checken, hier en daar wat fotootjes maken en je batterij is zo leeg. Wanneer ik merkte dat mijn batterij bijna leeg was, zette ik mijn telefoon uit zodat ik in geval van nood altijd nog heel even kon bellen. Maar ja, in de tussentijd was ik dus niet bereikbaar. Dit tot grote ergernis van mij en degenen die mij in die tijd wilden bereiken. Gelukkig heeft Duracell nu de Instant-Oplader. Wat een uitvinding!

Met dit apparaatje kun je je telefoon altijd en overal opladen. Er zijn twee soorten: een voor 3 uur extra gesprekstijd en een voor 5 uur. Met die voor 3 uur kun je je telefoon een keer helemaal opladen. Met die van 5 uur kan je hem twee keer opladen en er zitten ook twee USB-ingangen in, waardoor je er twee telefoons tegelijk aan kan koppelen. Die van 5 uur kun je ook aan het stopcontact opladen, die van 3 uur alleen aan je computer. Elke telefoon kan eraan, zolang je er maar een USB-kabel van hebt. Vaak wordt zo’n USB-kabeltje gewoon bij je telefoon geleverd als je hem koopt. Er zitten ook twee USB-kabeltjes bij, waarvan er één in ieder geval op een HTC (mijn telefoon) past.

De oplader sluit je met de USB-kabel aan op je computer. Deze zorgt ervoor dat het apparaatje wordt opgeladen, mits je computer aan staat natuurlijk. Als hij aan het opladen is brandt er een rood lampje. Wanneer dit lampje groen is, is hij vol en klaar voor gebruik. Zodra je je telefoon aansluit en de knop van ‘off’ naar ‘on’ zet, wordt je telefoon opgeladen. Als je hem niet gebruikt zet je de schakelaar op ‘off’ zodat de oplader niet leegloopt. 

Ik vind het echt een geweldig ding en hij zit standaard in mijn tas. 

De Duracell Instant-Opladers kosten €29,99 (voor 3 uur extra tijd, die ik heb) en €39,99 (voor 5 uur extra tijd). Ze zijn vanaf nu te koop bij Bol.com, KPN, Mediamarkt, Makro en Gamma.

Liefs, Laura

10 thoughts on “Duracell Instant-Oplader

  1. Super handig!!
    Ik was hem al tegen gekomen, maar heb hem (nog) niet gehaald.

    Ik heb een kantoorbaantje, dus meestal wel een stekker in de buurt om mn telefoon mee op te laden ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.