Mijn Canon 400D

Categoriën Gadgets

Yes! Eindelijk heb ik dan een digitale spiegelreflexcamera! Ik wilde er al zo lang eentje aanschaffen, al zeker een jaar, maar goedkoop is zo’n ding natuurlijk niet. Op de dag dat mijn blog precies 2 jaar bestond dacht ik: en NU wil ik een digitale spiegelrelfex! Want ik vind het natuurlijk hartstikke leuk om jullie te verwennen met al die winacties, but what about me? Ik vond dat ik ook best eens een cadeautje voor mezelf mocht kopen. Dat was al veel te lang geleden.

Dus struinde ik voor de zoveelste keer webshops af, op zoek naar een goede camera. Uiteindelijk heb ik deze Canon 400D + 18-55 mm kitlens gekocht via Marktplaats. Aan de body is gewoon echt níet te zien dat hij gebruikt is. Geen krasjes, beschadigingen of wat dat ook. De vorige eigenaar is er zuinig mee omgegaan. De lens was nog nooit gebruikt en zat nog helemaal nieuw in de verpakking. De 18-55 mm lens is de nieuwe versie, met beeldstabilisator. Ik kreeg er nog een hoop extra’s bij zoals, 2 geheugenkaartjes van 2 GB, een extra accu, informatieve fotoboeken en een jaarabonnement op het tijdschrift ZOOM. Voor alles bij elkaar betaalde ik 220 euro, wat ik een goede prijs vind.

De camera maakt prachtige foto’s, zelfs op de automatische stand zie je al gelijk zo veel verschil. Ook ligt hij lekker in de hand en qua gewicht valt het nog best mee. Ik ben er zelf nog een beetje mee aan het spelen om uit te vinden hoe zo’n ding nou precies werkt, maar ik ben er nu al zo blij mee! Ik had er al veel eerder een moeten kopen. Hopelijk zien jullie binnenkort ook verschil in de kwaliteit van de foto’s op Beauty Addicts, want daar heb ik hem immers voor gekocht ;). Mijn compactcamera was opzich prima, maar ik wilde toch een stapje verder. Vandaar deze Canon 400D.

Voor meer info over deze Canon 400D kun je terecht op Let’s Go Digital, waar ook de foto’s vandaan komen.

Liefs, Laura

8 thoughts on “Mijn Canon 400D

  1. Woooow, 220 euro is écht een koopje zeg!
    Ik heb zelf de 450 en ben er heel gelukkig mee, haha. jammer dat ze niet meer gemaakt worden ;) heel veel plezier ermee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.