Swatches Trind Caring Colors Najaar 2011

Categoriën Nagels

Trind heeft naast de geweldige nagelverzoringsproducten waar ik helemaal fan van ben ook nog de Caring Colors in het assortiment. Caring Colors zijn speciaal ontwikkeld om de nagels mooi en in optimale conditie te houden. De Trind Caring Color formule is een uitgebalanceerde mix van werkende ingrediënten die de nagels verzorgen terwijl de lak tegelijkertijd een prachtige kleur geeft. Het reguliere assortiment bevat 24 kleuren, en daarnaast verschijnen er ook regelmatig Limited Editions. Zoals deze vier kleurtjes van de najaarscollectie. En ik kan jullie alvast verklappen, ook de nagellakjes van Trind zijn geweldig! Kijk mee naar de swatches.

De Caring Colors limited edition van dit najaar bestaat uit vier nieuwe metallic tinten: off white, zeegroen, indigoblauw en aubergine.

Nummer 141, off white

Nummer 142, zeegroen

Nummer 143, indigoblauw

Nummer 144, auberginepaars

De off white (141)  is in mijn ogen niet echt metallic, maar heeft een mooie roze/paarse parelmoer glans. De andere lakjes zijn wel metallic. De metallic lakjes dekken allemaal prima met slechts éém laagje, pluspunt! Hierdoor drogen ze ook lekker snel. De off white kleur dekt niet zoals de metallic lakjes, maar heeft meerdere laagjes nodig. Op de foto draag ik twee laagjes van deze kleur, en zoals je ziet moet er zeker nog wel een laagje overheen om hem dekkend te krijgen, misschien zelfs wel meerdere. Van de andere kleuren draag ik slechts één laagje op de foto’s.

Jammer dat nummer 141 niet goed dekt, maar van de andere kleuren ben ik echt onder de indruk. Ze lakken fijn door het niet al te brede, ronde kwastje. Ook ligt het lange steeltje fijn in de hand. Daarnaast vind ik het ook stuk voor stuk erg mooie kleuren. De lak blijft zo’n twee á drie dagen chipvrij, wat voor mij gemiddeld is.

De lakjes kosten €9,95 per stuk en bevatten 9 ml. De producten van Trind zijn te koop bij de meeste winkels van de grote ketens: ETOS, DA en Douglas. Voor de dichtstbijzijnde verkooppunten, zie www.trind.com.

Liefs, Laura

14 thoughts on “Swatches Trind Caring Colors Najaar 2011

  1. Dekkend in 1 laagje en dan ook nog zulke mooie kleuren? Dat is echt een droomlak! Toch maar eens kijken in de winkel. Vooral die indigo en aubergine spreken me erg aan.

  2. Nou, het is nou niet echt mijn smaak die kleuren.. Maar ik vind wel dat je mooie foto’s hebt gemaakt! Dat het lakje dat aan de beurt is voor wordt gezet enz. ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.