Ooglook met TBS Shimmer Cubes ‘Pretty in Pink’

Categoriën Ogen

De Shimmer Cubes van The Body Shop zijn al jaren populair en er zijn er inmiddels al miljoenen van verkocht. Ook ik ben een groot fan van deze prachtige kleine oogschaduwkubusjes. Begin september van dit jaar heeft The Body Shop vier nieuwe varianten opgenomen in hun assortiment. Eén daarvan is ‘Pretty in Pink’ en vandaag laat ik jullie de look zien die ik er vaak mee maak.

De verpakking vind ik erg handig. De blokjes oogschaduw zitten met z’n vieren in een doosje, maar zijn ook apart verpakt. Zo kun je ervoor kiezen om maar één of twee kleuren mee te nemen als je op reis gaat en de rest thuis te laten. Niet dat dat heel veel ruimte bespaart, maar toch, alles kleine beetjes helpen. Ook kun je zelf kleuren combineren en in één doosje stoppen, als je meerdere Shimmer Cubes hebt.

De vier kleuren zijn goed op elkaar afgestemd en zo kun je ze perfect met elkaar combineren. Je kunt ze allemaal in een ooglook gebruiken, maar dat hoeft natuurlijk niet. Ook met twee of drie kleuren kun je al een prachtige ooglook maken. Elk blokje met oogschaduw bevat een hoge concentratie make-uppareltjes van verschillende grootte en vorm. Hierdoor trekken de pareltjes licht aan en daardoor glinsteren de kleuren je tegemoet. Ze heten met recht ‘shimmer cubes’ dus! De oogschaduw kun je zowel droog als nat gebruiken. Gebruik je de oogschaduw nat dan worden de kleuren nog net iets intenser en donkerder. Voor de swatches en de ooglook hieronder heb ik de kleuren droog aangebracht. Wel zit er bij de ooglook een oogschaduwbasis onder. Ik vind de kleur droog al behoorlijk intens, kun je nagaan hoe ze eruit zien als je ze nat aanbrengt!


Erg mooie kleuren en zeer goed gepigmenteerd. Love the shimmer!

Voor deze ooglook heb ik alle kleuren uit het paletje gebruikt. De witte kleur (pearly white) in mijn binnenste ooghoek en onder mijn wenkbrauw, de zalmroze kleur (soft pink) naast de witte kleur, de roze kleur (velvet pink) op de rest van mijn ooglid en de grijze kleur (stardust grey) in de buitenste ooghoek en in de arcadeboog. Onder mijn oog heb ik ook nog alle kleuren aangebracht in dezelfde volgorde. Verder draag ik een dun laagje Rimmel Lash Accelerator mascara en Inglot eyeliner gel op mijn waterlijn.

Full face

Op mijn gezicht draag ik verder nog Bourjois Healthy Mix Serum Foundation en MAC Dainty als blush. Op mijn lippen de Kate Moss lipstick van Rimmel in 03.

De Shimmer Cubes bevatten 3,5 gram oogschaduw per blokje, 14 gram in totaal dus en da’s behoorlijk veel. De prijs van €22,00 vind ik daarom nog wel meevallen voor deze hoeveelheid en zo’n mooi product. De Shimmer Cubes zijn natuurlijk verkrijgbaar in de filialen van The Body Shop en in de webshop.

Wat vind jij van de Shimmer Cubes van The Body Shop?

Liefs, Laura

13 thoughts on “Ooglook met TBS Shimmer Cubes ‘Pretty in Pink’

  1. Ik ben ook helemaal fan van de shimmercubes, en maar sinds heel kort want heb er pas onlangs 1 gekocht, maar deze staat ook al een tijdje op m’n wishlistje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.