Uitslag poll: Vakantie en make-up

Categoriën Overig

Een paar maanden geleden vroeg ik jullie of jullie meer, minder of evenveel  make-up dragen als je op vakantie bent. Het hoogseizoen is inmiddels voorbij, tijd om deze poll te sluiten dus en te kijken naar de uitslag.

Op de poll hebben 429 mensen gestemd, waarvoor wederom veel dank. De meerderheid (64%) van de stemmers draagt minder make-up op vakantie dan normaal. Ikzelf behoor ook tot deze groep. Ik draag op vakantie meestal alleen wat bronzer of blush, wat concealer onder de ogen, een likje mascara en een lipgloss of lippenbalsem. That’s it. Foundation draag ik dan nooit, want in de landen waar ik naartoe ga op vakantie is het vaak zo warm dat het er in no time weer af smelt. Oogschaduw draag ik dan eigenlijk ook bijna nooit, behalve als ik zin heb in iets extraas, maar dan nog houd ik het simpel.

26% van de stemmers draagt nagenoeg evenveel make-up op vakantie als gewoonlijk. Dit kan natuurlijk ook, zeker als je normaal gesproken al niet zo veel make-up draagt.

43 stemmers pakken juist extra uit qua make-up als ze op vakantie zijn. Daar kan ik me ook wel iets bij voorstellen. Zeker als je ‘s avonds naar een hippe club gaat om te feesten, is het heerlijk om je van tervoren op te tutten.

Nu dat deze poll gesloten is, is er natuurlijk ook weer een nieuwe pollvraag. Ik ben benieuwd naar hoeveel jij betaalt voor een knipbeurt. Ga je naar de kapper? Komt de kapper bij jou thuis? Of doe je het misschien wel gewoon zelf?

Hoeveel betaal jij voor een knipbeurt?

Bekijk de resultaten

Laden ... Laden ...

Ikzelf heb geen vaste kapper, maar heb de laatste tijd wel gemerkt dat er erg veel verschil zit in kapsalons. Bij de ene betaal ik nog een 20 euro, maar daar wordt het dan ook alleen geknipt en niet gewassen of gedroogd. Voor wassen en drogen betaal je extra. Ook nemen de kapsters in deze kapsalons veel minder de tijd voor me. Ik sta binnen 20 minuten weer buiten. Ik betaal dan liever wat meer bij een kapper die echt de tijd voor me neemt, dan dat ik minder betaal en het gevoel heb dat ze het snel af willen hebben. Ook zie ik een knipbeurt bij de kapsalons waar ik iets meer betaal vaak echt als een verwenmomentje. Haar wordt gewassen, ik krijg een hoofdhuidmassage, de kapper neemt de tijd om te luisteren naar wat ik wil, de kapper komt zelf met goede ideeën, haren worden geknipt, koekje en een drankje erbij en tenslotte wordt mijn haar perfect in model gebracht met stylingproducten van goede kwaliteit. Kijk, voor zoiets ben ik best bereid om meer te betalen, zo’n 35 euro vind ik dan een goede prijs.

Ik ben benieuwd hoe jij hierover denkt. Stemmen kan in de rechterkolom of hierboven en je kunt je antwoord toelichten door een comment achter te laten op dit artikel. Let op, het gaat alleen over de prijs van de knipbeurt (eventueel met wassen en drogen/föhnen). Dus als je tijdens ieder kappersbezoek ook je haar laat kleuren, dan snap ik dat je al gauw 50 euro kwijt bent. Haal de prijs van het kleuren dan van de totaalprijs af.

Liefs, Laura

8 thoughts on “Uitslag poll: Vakantie en make-up

    1. Ik hoor van meerdere mensen dat ze niet kunnen stemmen. Ik ben nog op zoek naar de fout. Sommige mensen konden ook eerst niet stemmen, en toen ze later terugkwamen opeens wel. Maar bedankt voor je stem, Fleur!

  1. Ik ook rond de 20 euro. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik meestal de full package neem als ik naar de kapper ga: wassen, knippen, verven (evt. highlights) en drogen. Dus ik ben meestal duurder uit dan 20 euro.

  2. Tot 25 euro als ik naar de kapper ga maar mijn moeder heeft een kapstersopleiding gedaan dus zij knipt meestal mijn haar want ze weet precies hoe ik het wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.