Sex And The City By Night Parfum

Categoriën Parfum

De vriendinnen Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes, Samantha Jones en Charlotte York mogen dan al een tijdje niet meer op tv te bewonderen zijn, na al die succesvolle jaren werd het nu toch wel eens tijd voor een eigen parfum. En waarom dan niet gelijk twee? Sinds begin deze maand zijn de parfums “Sex and the City” en “Sex and the City by Night” verkrijgbaar. Ik heb die laatste in mijn bezit. Lees verder voor mijn mening over deze geur.

De parfum is verpakt in een glazen flacon, met een mooie door kristal geïnspireerde dop en natuurlijk het Sex And The City logo als opdruk.

Hoewel dit parfum als een avondparfum wordt bestempeld, kan hij wat mij betreft ook prima overdag gedragen worden. Toch snap ik ook wel dat deze geur ‘Sex And The City By Night” genoemd wordt want hij is perfect een voor avondje uit met vriendinnen. Een mooi jurkje, killer heels eronder, mooie make-up en een vleugje van dit parfum and you’re ready to party! 

De frisse topnoten bestaan uit bergamot, peerbloesem, neroli en zachte fresiablaadjes. Het hart van het parfum bestaat uit nachtjasmijn, pioenroos, vanille en fruitige granaatappel, terwijl de basis een warme combinatie heeft van sandelhout, amberkristallen, tonkabonen, muskus en patchouli.

Het is een lekkere warm bloemige geur, die ook een beetje fris is door de fruitsoorten. Het is geen zwaar parfum. De geur blijft redelijk hangen, maar halverwege de dag mag je nog wel even bijspuiten. Deze eau de parfum blijft zeker langer hangen dan een eau de toilette, en dat voor een prijs die je normaal voor een eau de toilette betaalt, maar niet zo lang als eau de parfums die wat duurder zijn. Dat lijkt me ook logisch, parfum is nou eenmaal duur en vaak is het hoe sterker geconcentreerd, hoe meer je ervoor betaalt.

Beide SATC- geuren zijn verkrijgbaar vanaf € 12,50 voor 30 ml Eau de Parfum, € 17,50 voor 60 ml, Eau de Parfum en € 25,00 voor 100 ml Eau de Parfum. Erg budgetvriendelijk dus!

De “Sex and the City” en “Sex and the City by Night” eau de parfums zijn tevens opgenomen in een Body collection, bestaande uit bad- en douchegel, bodylotion, deodorant bodyspray en deodorantstick, en zijn ook verkrijgbaar in kleine of grote cadeauverpakkingen voor respectievelijk € 15,00 en € 30,00. Dit alles is vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij de filialen van Etos.

Liefs, Laura

6 thoughts on “Sex And The City By Night Parfum

  1. Wat leuk om te lezen! Van mijn lieve vader kreeg ik vandaag een ander geurtje van sex and the city, mijn zus kreeg deze!
    Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.