Weight Watchers verslag #6

Categoriën Personal

Wat was ik bang dat die halve kilo die er door het vele lopen in Parijs afgevlogen was, er weer aan zou zitten deze week. Maar gelukkig was dat niet zo. Sterker nog, er is weer 0,3 kg af deze week. Dat maakt het totaal op -3 kilo in 7 weken, en 3 kilo is een mijlpaal bij Weight Watchers. Jeej!

Sommige mensen vallen 3 kilo af in de helft van de tijd die ik erover gedaan heb, maar ik vind het niet echt erg dat het zo langzaam gaat. Bovendien wist ik van tevoren dat het niet snel zou gaan. Als je namelijk veel overgewicht hebt, val je vaak sneller en meer af. Ik was in eerste instantie al niet te zwaar, maar wilde er toch wat kilo’s af hebben. Zo zie je maar dat Weight Watchers ook voor mensen is die niet te zwaar zijn, maar gewoon wat af willen vallen.

Nog een voordeel van langzaam afvallen: onderzoek wijst uit dat het dan veel waarschijnlijker is dat de verloren kilo’s er (langer) af blijven (bron). Ik zeg niet dat iedereen die snel afvalt daarna gegarandeerd weer kilo’s aankomt, maar het is wel waarschijnlijker.

Ik ga dus gewoon op dit tempo verder. Wel wil ik deze week echt (écht) meer gaan sporten, want dat is afgelopen week – ondanks mijn goede voornemen – niet gelukt, en ik weet dat het eigenlijk wel moet…

Liefs, Laura

10 thoughts on “Weight Watchers verslag #6

  1. Ik zou zeggen ga zo door! Top dat je dit doet en weight watchers is echt fijn om te doen. Als ik wat kwijt wil doe ik het ook altijd en makkelijker kan niet. En gezond omdat het geen crashdieet is!

  2. Heel goed! Ik ben zelf ook bezig met (gezond) afvallen, er moet bij mij behoorlijk wat af, maar ik ben nu in 3 weken 2,5 kg kwijt en daar ben ik heel blij mee! Het minder/gezonder eten gaat me goed af, maar het sporten vind ik toch lastig, heb vaak geen zin etc. Heb nu een toetsweek dus mag van mezelf even rustig aan doen, en daarna weer vol aan de bak! Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.