Weight Watchers verslag #7

Categoriën Personal

Vorige week verscheen er geen nieuw Weight Watchers verslag online, en daarvoor ben ik jullie denk ik wel een verklaring schuldig. Om eerlijk te zijn zat ik er vorige week even helemaal doorheen. Ik was aangekomen die week en had gewoon geen zin om een verslag daarover te schrijven. Bovendien wilde ik jullie ook niet lastig vallen met mijn ‘gezeur’, hoewel dat natuurlijk ook bij het proces van afvallen hoort. Deze week is het gelukkig weer wat beter gegaan.

Dat ik aangekomen was, was natuurlijk helemaal mijn eigen schuld. Ik had die weer veel feestjes, persevents en etentjes. Ik ben niet het type die zich dan heel erg in gaat houden, hoewel ik natuurlijk wel een beetje let op wat ik eet en drink, maar ik wil niet iemand zijn die altijd alles afslaat. Tja, en als je dan zo’n drukke week hebt met veel hapjes en drankjes… Goed, ik was dus aangekomen: 0,7 kilo om precies te zijn. Dat lijkt niet veel, maar als je weet dat het afvallen bij mij zo langzaam gaat, dan duurt het wel weer 2 tot 3 weken voordat het er weer af is. Aankomen gaat altijd veel sneller dan afvallen ;). En daar baal ik zo van. Want het is gewoon tijdsverspilling. In die weken had ik ook nog meer af kunnen vallen. Maar helaas, het is zoals het is.

Afgelopen week heb ik gelukkig de draad weer op kunnen pakken. Er was weer 0,3 af. Langzaam maar zeker komen we er wel, al gaat het mij een beetje te langzaam. Maar ja, langzaam afvallen schijnt goed te zijn.

De komende week gaat weer lastig worden want ook dan zijn er veel feestje gepland. Ik denk dat ik maar extra veel ga bewegen ter compensatie…

Liefs, Laura

7 thoughts on “Weight Watchers verslag #7

  1. Zonde dat je weer wat bent aangekomen. Ben vandaag ook weer begonnen met Weight Watchers. Gewoon lekker thuis achter de computer punten tellen. Moet weer helemaal wennen hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.